0 termék
0 Ft
kosár
 
 
Vélemények a méhpempőről, cenzúra nélkül, hitelesen!
Köszönjük szépen , mi a lehetőséget, hogy van ilyen lehetőség , mint a Méh-pempő! Egy Éves volt a kisfiam 2017.07.03-án szedtük a méhpempőt, és most megint babát szeretnénk, ezért szedjük, reméljük mihamarabb áldott állapot elé nézünk :-)
Megyeri-Szölgyén Szilvia (Budapest) véleménye
a(z) Méhpempő friss 50gr. termékünkről · 2017-08-07
Tisztelt Dydex!

A termeket edesanyam hasznalja;de meg csak par hete.A termekrol csak jokat hallottunk;a kura vegen tudunk tenyleges eredmenyrol beszamolni.

Udvozlettel
Kiss Odett
Kiss Odett (Budaörs) véleménye
a(z) Méhpempő friss 100gr. termékünkről · 2017-08-07
Minden rendben bent, nagyon jó termék, ajánlani tudom.
hszita (Sárosd) véleménye
a(z) Méhpempő friss 100gr. termékünkről · 2017-08-07
Kedves Méhpempőbolt! 8 hónapja próbálkozunk a férjemmel a teherbeeséssel , de eddig sajnos nem sikerült. Ismerősöm ajánlotta a méhpempőt és elkezdtük a kúrát a férjemmel. Most vagyunk túl a 28 napos első kúrán, hamarosan kezdjük következőt és bízunk benne, hogy segít , hogy minél hamarabb megajándékozzuk a kislányunkat egy kistestvérrel :)
Sándor Anett (Tunyogmatolcs) véleménye
a(z) Méhpempő friss 100gr. termékünkről · 2017-08-07
A rendelésem időben és rendben megérkezett! Tartottam attól, hogy mivel nem kértem hűtött csomagolást, esetleg probléma lesz a termékkel, de annak ellenére, hogy a legnagyobb hőségben történt a szállítás, tökéletes állapotban volt. Régebben egy gyógynövényboltban vásároltam már egy kis adag Méhpempőt, így volt összehasonlítási alapom. Az állaga, az íze olyan amilyennek lennie kell és ahogyan a leírásban is szerepel. Nem finom, viszont hasznos! :) Hosszútávú hatásairól még nem tudok beszámolni, de már pár napos használatot követően is, érezhetően több energiám lett. Az árával is teljesen meg vagyok elégedve! Bátran merem ajánlani mindenkinek!
comtessa (Komádi) véleménye
a(z) Méhpempő friss 100gr. termékünkről · 2017-08-05
A termékeket, az előre meghatározott időben, pontosan kaptam meg.
Tökéletes volt a csomagolás, pedig nem kértem a hűtött szállítási opciót, de a termék ennek ellenére sem melegedett fel.
Szóval nagyon elégedett vagyok, természetesen a következő adagot is Önöktől fogom rendelni, ill. ajánlom ismerőseimnek, rokonaimnak, barátaimnak..
Mindent nagyon köszönök.
Maiden24 (Abony) véleménye
a(z) Méhpempő+Propolisz tinktúra termékünkről · 2017-08-02
Nagyon örülök, hogy megvásároltam, beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és ismét fogok vásárolni.
Jászberényi (Esztergom) véleménye
a(z) Méhpempő friss 100gr. termékünkről · 2017-08-01
5 éven ketesztül próbáltam teherbe esni, eredménytelenül. Lombik kezelésekre is jártam de sosem sikerült. A végén már 60 naposak voltak a ciklusaim. Az első doboz friss méhpempő elfogyasztása után 28 napra megjött a menstruációm, a második doboz után pedig teherbe estem. További 3 bónapig szedtem. 2015 szeptemberében megszületett a kisfiam ❤ Most ismét babát szeretnenk így rendeltem egy dobozzal. Remélem újra átélhetem a csodát amit biztos vagyok benne hogy a méhpempőnek köszönhetek ❤
Szegedix (Pétfürdő) véleménye
a(z) Méhpempő friss 50gr. termékünkről · 2017-07-30
Immunerősítő hatása miatt rendeltem a terméket.Leukémiás betegként fogékonyabb lettem a fertőzésekre.Mióta minden reggelem méhpempővel indítom,nem voltam beteg.Biztosan újra fogom rendelni ha a mostani adag elfogy.
Kiss Melinda (Nyírmada) véleménye
a(z) Méhpempő friss 50gr. termékünkről · 2017-07-18
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, az adagolása nagyon könnyű hála az adagoló kanálnak.Az állaga nem túl folyós éppen megfelelő.Íze kicsit savanykás de hamar meg lehet szokni. A kiszállítás gyors volt és precíz! Nagyon jó termék,csak ajánlani tudom!
Natee12 (Vép) véleménye
a(z) Méhpempő friss 100gr. termékünkről · 2017-07-17
 
Frissítse böngészőjét!Letöltés