0 termék
0 Ft
kosár
 
 
Méhpempő bolt akciói

Jelenlegi akcióink

2db azonos termék vásárlása, esetén 5% kedvezmény
3db azonos termék vásárlása, esetén 10% kedvezmény
4db azonos termék vásárlása, esetén 15% kedvezmény
5db azonos és minden további azonos termék, vásárlása esetén 20% kedvezmény


Akciós termékek esetében a fenti kedvezmények, nem vehetőek igénybe!


Minden 12.000,-Ft feletti megrendelést, továbbra is dijmenetesen szállít házhoz a GLS futár!

Hűségpontrendszer

Webáruházunkon keresztül történő vásárlás esetén, minden regisztrált vásárlónkat hűségponttal jutalmazzuk, a vásárlások alkalmával.

Mikor és mennyi hűségpontot kapok?

Minden megvásárolt termék kiszállításakor a megvásárolt termék(ek) (csomagolási, kiszállítási díj nem tartozik bele) bruttó árából 2% összegben pontokat írunk jóvá, melyet a „Pontjaim" menüpontban tud nyomon követni.
Tehát amennyiben 1db 100g friss méhpempőt vásárol, hűtött csomagolásban, utánvétellel (9642+800+800=11.240,-Ft), azaz a 9642,-Ft értékű termék 2%-át, azaz 192 pontot írunk jóvá.
Amennyiben a terméket nem veszi át, vagy visszavonja a rendelését, a folyamatban lévő vásárlás után járó hűségpontok, automatikusan törlésre kerülnek!

Mennyit érnek a hűségpontjaim?

1 pont= 1 Ft

Mikor és hogyan tudom beváltani pontjaim?

A pontok beválthatóságát a shop rendszere automatikusan észleli és amennyiben eléri pontjai száma minimum a legolcsóbb termékünk egységárát, illetve ezen termék benne van a kosarában, akkor a pontok beválthatóságát a rendelés megkezdése után a shop felajánlja Önnek. Abban az esetben, ha nem kíván azonnal élni a beváltással, egyszerűen lépjen tovább, a pontjai nem fognak elveszni. Részbeváltás nem lehetséges, csak min. 1db egész termékre tudja érvényesíteni a megszerzett pontokat!
A meglévő pontjait csak Ön tudja beváltani, senki helyett nem áll módunkban a megszerzett pontokat, levonnni, beváltani! A hűségpontrendszer automatikusan működik, nem áll módunkban azt befolyásolni.

Amennyiben kedvezményesen vásárol terméket, azaz mennyiségi kedvezményben részesül, akkor is csak az eredeti termék árán tudja a pontok jóváírását végrehajtani. Akciós termék(ek) esetében, szintén csak eredeti áron lehetséges a meglévő pontokat beváltani! Tehát a kedvezmények nem összevonhatóak!
A beváltott pontokat szintén nyomon tudja követni a „Pontjaim" menüpontban, illetve minden egyes beváltás a rendelést visszaigazoló E-mailben feltüntetésre kerül.

Mikortól számoljuk a hűségpontokat?

A rendszer elindulását követően azonnal, azaz minden 2015.07.21-ét követő vásárláskor, tehát visszamenőlegesen nem számolunk hűségpontokat.

Mennyi ideig érvényesek a hűségpontok?

A megszerzett hűségpontok korlátlan ideig érvényesek, viszont nem átruházhatóak, még abban az esetben sem, ha Ön több regisztrált fiókkal rendelkezik, tehát beváltani csak a saját fiókján keresztül tudja a megszerzett hűségpontokat.

 
Frissítse böngészőjét!Letöltés