0 termék
0 Ft
kosár
 
 
Elixír az idős embereknek

Elixír az idős emberek számára

A méhpempő egy olyan táplálék, amelynek számos hatóanyagát ugyan sikerült a tudománynak feltárnia az elmúlt néhány évtizedben, mégis maradtak még ismeretlen összetevői. Amit tudunk róla, az az, hogy nagy részét kiváló minőségű fehérje, vitaminok (köztük a B vitaminok teljes skálája) és nyomelemek teszik ki. Mivel a méhkirálynő és a lárvák táplálása a feladata, ezért rendkívül gazdag az összetétele, és erősítő, termékenységet fokozó, életerőt adó, és életet meghosszabbító hatással bír. Nem gyógyszer, káros mellékhatásokra nem kell számítanunk, és szinte egész szervezetünk állapotán tud segíteni, hogy erőben, egészségben teljenek a napjaink.

Sejteket megújító táplálék

Korunkban meglehetősen sok olyan betegséggel szembesülünk, amelyek az életkor előrehaladtával egyre gyakrabban jelentkeznek. Ezeknek szinte mindegyikére áldásos hatást képes kifejteni összetétele révén. Mivel képes a sejteket megújítani, ezért képes az öregedés folyamatát lassítani, és a már megjelent betegségek tüneteit enyhíteni, vagy el is tüntetni azokat. Mindenkinek ajánlható, aki fáradékony, gyengének érzi magát, mert a szervezet energia háztartását felhangolja, lábadozó betegeket felerősít a gazdag tápanyagtartalmának köszönhetően.

méhpempő hatásaPantoténsav a fájdalmak és a stressz ellen

Pantoténsav (B5 vitamin) tartalmának köszönhetően gyulladásellenes hatása van a mellékvesék állapotát javítja, amivel az öregedési folyamatokat képes lelassítani. Ennek köszönhető az is, hogy ízületi gyulladások kezelésében is rendkívül jó eredményeket értek el vele. A pantoténsav, amely a méhpempőben található, jóval erősebb hatást képes kiváltani, mint a mesterségesen előállított változatai, és bár csak mikrogrammnyi mennyiségben van jelen, mégis kisebb mennyisége ellenére képes azok hatásfokán túltenni. Hatóanyagai révén erősíti az idegrendszernek azt a részét, amely a szenilitás kialakulásáért tehető felelőssé. Így képes arra, hogy javítsa az idős korban gyakran megjelenő kórkép tüneteit.

Az egyéb idegrendszeri problémák esetén is hatásos, mint például az Alzheimer-kór, a Parkinson kór, kiváló hatása van depressziós, szorongásos tüneteknél is. Jól hat alvás zavarban szenvedő betegekre is. Képes olyan tápanyagokkal ellátni az öregedő szervezetet, amelynek eredményeként az idős korra jellemző betegségek tünetei eltűnnek. A méhpempő hatóanyagai a szervezetben nagyságrendekkel megnövelik az idegrendszer kapacitását, és jó erőnlétet biztosítanak az öregedő szervezet számára.

Hogyan érdemes adagolni?

A méhpempő adagolásáról érdemes megjegyeznünk, hogy a legújabb kutatások szerint napi 1-5grammos mennyiséget bevéve fejti ki legjobban hatását. Általában kúraszerűen ajánlott alkalmazni. A különböző betegségek különböző adagolást kívánnak meg, vannak olyan esetek is, amelyeknél a tapasztalatok alapján jóval nagyobb dózisú alkalmazás képes meghozni az eredményt.

Ha kérdése van az adagolással kapcsolatban, tekintse meg a "Felhasználása és adagolása" menüpontban, vagy szívesen állunk rendelkezésére a következő elérhetőségen: info@mehpempobolt.hu

 
Frissítse böngészőjét!Letöltés