0 termék
0 Ft
kosár
 
 
Immunerősítőt keres

Immunerősítőt keres? Válassza a kincset érő méhpempőt!

A legjobb betegségmegelőzés a méregtelenítés

A betegségek kialakulása összefügg szervezetünk állapotával, ha egyensúlyi állapotát meg tudjuk őrizni, akkor képesek lehetünk a betegségeket elkerülni. Viszont a 21. században nem kerülhetjük el a környezetünkben megtalálható mérgeket, illetve a táplálkozás során a szervezetünkbe jutó mesterséges, sokszor mérgező hatású vegyületeket. Ezek mindannyiunk szervezetében gondot okozhatnak, és a legjobbat akkor teszünk magunknak, ha minél előbb megszabadulunk tőlük. Ebben segít a méregtelenítés, ami a betegségmegelőzésnek az egyik bevált módja.

A méhpempő a méregtelenítés szolgálatában

Ennek számos eszköze, formája létezik, ezek közül az egyik kimagasló lehetőség a méhpempő fogyasztása. Gazdag összetétele révén (amelybe kiváló minőségű fehérjék, a B vitaminok teljes skálája és más vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, zsírok, cukrok és egyéb értékes anyagok tartoznak) képes az emberi szervezet sejtjeinek megújításában részt venni, és ezáltal szervezetünknek harmonikus működését és erőnlétét támogatni. Ezek az anyagok nemcsak táplálják, hanem erősítik is a szervezetet, és a méregtelenítésért felelős szerv, a máj munkáját is megkönnyítik. A méhpempő nem gyógyszer, hanem természetes anyag, ezért a benne lévő hatóanyagok hatásosabbnak bizonyulhatnak a szintetikus vitaminkészítmények hatóanyagaitól. Nem utolsósorban azt is fontos tudnunk, hogy több évtizedes tapasztalatok szerint nincs semmilyen káros mellékhatása.

természetA méregtelenítésre adott reakciók

Amikor elkezdjük szedni a tiszta méhpempőt, akkor a szervezet egy erős méregtelenítési folyamatot indít el, amelynek minden valószínűség szerint lehetnek olyan „tünetei", hogy pár napos szedés után hasmenés, fejfájás jelentkezik, vagy bizonyos fájdalmak felerősödhetnek, ekkor azonban nem tanácsos abbahagyni a szedését, mert ezek a tünetek a méregtelenítés biztos jelei. A méreganyagok távozása ugyanis megviseli szervezetünket, és ezt közérzetünk megsínyli, a kellemetlenségek elmúltával viszont sokkal jobb bőrben leszünk. Tartsunk ki, és a kúra következő szakaszában a méhpempő áldásos hatásait élvezhetjük,a testi és lelki kiegyensúlyozottság élményét élhetjük át.

Méhpempő - immunrendszerünk megújítására

A méhpempő bonyolult immunrendszerünk több pontján is képes pozitívan befolyásolni annak működését. Képes stimulálni e rendszer működését, és ezzel felvértezni az emberi szervezetet a külső betolakodók (vírusok, baktériumok, gombák, mérgek) ellen. A fehérvérsejtek működését „élénkítő" alkotóeleme révén a szervezet eredményesebben szabadul meg a számára veszélyes anyagoktól, vírusoktól és egyéb fenyegető fertőzéstől. Ugyanakkor maga a méhpempő is olyan összetevőket tartalmaz, amelyek közvetlenül képesek elpusztítani a kórokozókat, erre vonatkozóan számos kísérletet végeztek kutatók, és azt találták, hogy a herpesz vírus szaporodását képes megállítani, az E.coli baktérium ellen is hatékonyan véd, valamint a bőrgomba, és az influenza vírusok bizonyos fajtáinál is hatékony. A betegségek utáni lábadozást jelentősen lerövidíti, és segít abban is, hogy a későbbiekben elkerüljük a fertőzéseket.

Használata

Mielőtt el kezdjük szedni, fontos tisztában lennünk azzal, hogy nem vagyunk allergiásak a méhterápiás termékekre, ezért kisebb adagokat célszerű bevenni az első pár napban. Akik vérnyomás problémával küzdenek, azoknak orvosi felügyelet mellett ajánlott elkezdeni a kúrát, mert a méhpempő hatásai közé tartozik, hogy a magas vérnyomást leviszi, úgyhogy elképzelhető, hogy új gyógyszerbeállításra lesz szükségünk a szedése alatt. Amennyiben kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal.

 

 
Frissítse böngészőjét!Letöltés