0 termék
0 Ft
kosár
 
 
Méhpempő gyermekeknek

Méhpempő mely, már az emberi élet kezdetétől hasznunkra válik

Egyes vélemények, orvosi tapasztalatok szerint gazdag és teljesen egyedülálló összetétele révén a méhpempő felbecsülhetetlen segítséget tud nyújtani már a gyermekek 1 éves korától kezdve és később gyermekkori betegségek, gyengeségek és fejlődési rendellenességek esetén is. Az elfogadott vélekedés szerint gyermekeink egy éves koruk után kaphatnak méhészeti termékeket, mert szervezetük akkorra érik meg arra, hogy az ilyen jellegű táplálékokat feldolgozza.Később azonban már, amennyiben nem jelentkeznek allergiás tünetek, a méhpempő sikerrel alkalmazható kicsinyeink szervezetének erősítésére, a hiányállapotok megszüntetésére és immunrendszerük megszilárdítására.

 

Influenzás, fertőzéses időszakok átvészelése méhpempővel


Mivel a méhpempő javítja az immunrendszer működését,ezért később, óvodás, iskolás korban gyermekeink megfázásos, vírusos, baktériumok okozta betegségeit ugyanúgy segít leküzdeni, mint a felnőttek esetében. Alkotóelemei közül egyesek vírus- és gombaölő hatásúak, illetve aktivitásra serkentik a betolakodók ellen küzdő fehérvérsejtjeinket is. Pozitív hatása az is, hogy szedésével könnyebben felépülnek gyermekeink, és később nehezebben betegednek meg.

 

Méhpempő gyermekeknekHiányállapotok megszüntetésére is ideális


Mivel erősítő hatása és tápanyagokban gazdag összetétele az emberi szervezet számára fontos és nélkülözhetetlen fehérjéket, vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmazza, ezért sokat tehet annak érdekében is, hogy gyermekünk szervezetének hiányállapotait segítsen helyrehozni. Amennyiben táplálkozása miatt, vagy étvágytalanságból eredő hiányállapotok merülnek fel csemeténknél, akkor megéri a szervezetét ezzel a természetes táplálék-kiegészítővel erősíteni. Ezzel kapcsolatos orvosi vizsgálatok is azt mutatták, hogy az alultáplált, legyengült gyermekek ennek a szernek a segítségével súlygyarapodást értek el, erőnlétük és hangulatuk már néhány napos szedése után észrevehetően javult.
A méhpempő hatásai közé tartozik az anyagcsere fokozódása, és a központi idegrendszer működésének harmonikusabb működése is.


Méhpempő akár édesen is szedhető


Mivel íze, és állaga nem hasonlít az általunk fogyasztott ételekhez, kezdetben nehézségeink adódhatnak a méhpempő bevételével. Ilyen esetekben megéri mézzel elkeverve kínálni gyermekünknek, és arra kérni őt, hogy inkább szopogassa, hogy a szájában szívódjon fel, mert úgy erősebben képes kifejteni hatását. A keverés módját az előző cikkünkben részleteztük. Az adagolását a gyermek súlyának függvényében állítsuk be, a felnőtt adag negyedét- felét adva testsúlytól függően. Amennyiben használatával kapcsolatban kérdése merül fel, weboldalunkon talál erre vonatkozó információkat, illetve elérhetőségünkön szívesen állunk rendelkezésére.

 
Frissítse böngészőjét!Letöltés