0 termék
0 Ft
kosár
 
 
Miért a tiszta méhpempőt válasszuk?

Miért a tiszta méhpempőt válasszuk?

Méhpempőt számos gyógytermék, ill. táplálék-kiegészítő alkotóelemeként használnak, mint fontos összetevőt, és ezek közül alkalmazási területei a termékenység fokozásától, a női betegségeken át, immunerősítő szerekig, kozmetikai termékekig terjednek.

Az elmúlt század második felétől számos tudományos vizsgálatot végeztek a méhpempővel, ezeknek köszönhetően nagyrészt sikerült feltérképezni ennek a kivételesen összetett anyagnak az alkotóelemeit, és egészségünkre gyakorolt áldásos hatásainak forrásait meghatározni. Azok a gyógyszerek, kozmetikai szerek, táplálék-kiegészítők, amelyeknek egyik fontos hatóanyaga a méhpempő, szinte kivétel nélkül kiemelkedő hatékonyságukkal hívják fel magukra a vásárlók figyelmét.

természetesAz eredeti állapot a legjobb

Azonban érdemes tudnunk, hogy a méhpempő egy kivételesen érzékeny összetételű tápanyag, ami a tárolási körülményekre különösen igaz, komplex összetétele viszonylag könnyen átalakul, és ha szerkezete megváltozik, akkor ezáltal hatásfoka csökken. Ezért azok a termékek, amelyek feldolgozott, átalakított formában tartalmazzák a méhpempőt, esetleg tartósító eljárással készülnek, nem működnek ugyanazon a hatásfokon, mint amin a tiszta méhpempő képes hatni.


Ezért, ha a legjobb megoldást keressük, és ragaszkodunk az elérhető legjobb minőséghez, akkor a tiszta méhpempő a számunkra megfelelő választás. A tiszta méhpempőről úgy tartják, hogy nemcsak egyes alkotóelemeinek jelenléte (acetilkolin, pantoténsav, 10-HDA, aminosavak, vitaminok, nyomelemek) eredményezi kivételes gyógyhatását, hanem az alkotóelemek összességének egymáshoz viszonyított aránya, együtt hatásuk is elengedhetetlen ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érhessük el vele. Ezért is fontos, hogy a kész termékek helyett tiszta, nem tartósított, nem átalakított összetételű méhpempőt fogyasszunk egészségünk megőrzésére, vagy helyreállítására. Ezzel biztosíthatjuk életerőnk növekedését, testi és lelki egyensúlyunk újbóli elérését.

 
Frissítse böngészőjét!Letöltés