0 termék
0 Ft
kosár
 
 
Szülés után a méhpempővel

Szülés utáni energia bomba a mamáknak

Az áldott állapot és a szülés egy nő életében talán a legcsodálatosabb időszak, minden megpróbáltatásával, fizikai próbatételével és bizonytalanságával, hiszen ekkortól válunk anyává, aminek nagyszerű eredménye, hogy egy gyönyörű csöpp gyermek aranyozza be a mindennapjainkat, akinek sok-sok gondoskodásra, odafigyelésre van szüksége, elsősorban az anyukájától.

Ezért az anyukáknak pedig elkél a szerető rokonok, barátok segítsége, akik kiveszik a részüket a testi, lelki feladatokból, és nem elhanyagolható módon olyan környezetet teremtenek, amelyben nyugalom, és idő van arra, hogy a babánkat megismerjük, ellássuk és tápláljuk.

Sokunknak azonban nem adatik meg a rokoni, baráti támogatás és magunknak kell kiállnunk magunkért, ilyenkor az előttünk tornyosuló kihívások igen nagynak tűnhetnek, és szükségünk lehet egy plusz segítségre, hogy a teendők végtelen sora ne temessen maga alá minket.

baba, mama és méhpempőAz anya szervezetének erősítésére

Vannak olyan tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok, amelyek ilyenkor szervezetünket úgy képesek támogatni, mint a jó katonák a hadvezért a harcban. Ilyen anyagokban bővelkedik a  méhek teje, a méhpempő, és gazdagon ellátja szervezetünket azokkal a felbecsülhetetlen értékű anyagokkal, amelyek megkönnyítik a felépülést, az éjszakai felkeléseket, az anyai teendők ellátását.

A méhpempő híres arról, hogy a felépülés időszakában plusz erőt képes biztosítani, a szervezet kimerültségét képes visszabillenteni az egyensúlyi állapot felé, igaz ez fizikai síkon is, valamint lelki síkon is, hiszen olyan alkotóelemek tárháza, amelyek az idegrendszer harmonikus működését is biztosítják.

 

Vaspótlás, alváshiány, depressziós időszakok kezelése méhpempővel

Gyakran jelentkezik az a probléma, hogy a szülés után vaspótlásra van szüksége az anyukának, a méhpempővel ezt a tabletták szedésekor jelentkező mellékhatások nélkül elérheti.

Egy olyan esetben, ha az anyuka már annyira elcsigázott, hogy aludni sem tud rendesen, a méhpempő szedésével helyreállhat az alvás minősége, és amennyire lehet a mennyisége is.

A méhpempő kivételes összetétele révén a szülés utáni depressziós időszakok legyőzésében is hathatós segítséget jelenthet azáltal, hogy rendkívüli módon képes a szervezetünket feltölteni vitaminokkal (a B vitaminok teljes skálája megtalálható benne, amelyek az idegrendszer működését harmonizálják).

 

Hercegnői tapasztalatok a méhpempővel

Az angol királyi család akkori legnépszerűbb tagja is megtapasztalta a méhpempő jótéteményeit gyermeke megszületése után. Lady Diana miután terhességi rosszulléteit elmulasztotta a méhpempő és más gyógytermékek használatával, szülés után ismét segítségül hívta a méhpempőt, és a frissen szült nők gyakran jelentkező depressziós tüneteit sikerült megszüntetnie vele.

Különleges összetétele folytán a tejképződést is támogatja, ezáltal hozzájárul ahhoz, hogy elegendő táplálékhoz jusson gyermekünk.

 

Az anyatejen keresztül a babáknak is jut

Amennyiben az édesanya szed méhpempőt, annak tápláló, erősítő hatása a babák szervezetét is eléri, hiszen az anyatejjel a gyermek is részesül belőle. Számos klinikai vizsgálatot végeztek, amelyekben ezzel a módszerrel sikerült fejlődésükben visszamaradt, gyenge, étvágytalancsecsemők esetében is kiemelkedő javulást elérni.

 
Frissítse böngészőjét!Letöltés