0 termék
0 Ft
kosár
 
 
Szupertáplálék sportolóknak

Szupertáplálék sportolóknak ez a méhpempő

 

Ez a különlegesen összetett természetes táplálék-kiegészítő gazdag olyan tápanyagokban, amelyek képesek szervezetünk működését felhangolni, és teljesítményünk határait kitolni. A tapasztalatok szerint segít abban, hogy szívünk és érrendszerünk tökéletes állapotban működjön, ami képessé tesz kimagasló eredmények elérésére nem csak a sportban, hanem életünk egyéb fontos területein is.

A benne lévő vitaminok, fehérjék, ásványi anyagok szervezetünk egészét támogatják, és harmonizálják oly módon, hogy nem okoznak mellékhatást, nem kell kellemetlen tünetekkel megbirkóznia szervezetünknek. Bár azt tudnunk kell, hogy amikor elkezdjük szedni, méregtelenítési folyamatok indulnak el, és az első pár napban ennek lehetnek olyan jelei, mint rossz közérzet, fejfájás, un. vándor fájdalmak. Pár nap után ezek elmúlnak, ezért ne hagyjuk abba a kúrát, hanem folytassuk tovább.

startFélre a stresszel!

A sport, különösen a versenysport nehezen kezelhető kihívást jelent szervezetünk számára, és ez alól idegrendszerünk működése sem kivétel. Ezért kivételesen jó hasznát vehetjük a méhpempőnek versenyekre való felkészülésünk, edzés utáni fáradtság, „erőltetett menet" időszakokban, hiszen a B vitaminok teljes skálája megtalálható benne, ezen belül is a B5 vitamin jelentős mennyiségben, amelynek jelenléte növeli a stressz tűrő képességünket, és a sejtek anyagcseréjét is támogatja. A stresszel szemben komoly védelmet nyújt, a benne lévő alkotóelemek kiegyensúlyozzák az idegrendszer működését, álmatlanságban, depressziós tünetek esetén kiváló segítőtársunk lehet, ha teljesítményünket maximalizálni szeretnénk.

Gyorsabban felgyógyulás a sérülésekből

A sport veszélyeiről ugyanúgy érdemes pár szót ejtenünk, amikor mérlegeljük a méhpempő fogyasztását, hiszen a felépülés időszakát jelentősen lerövidíthetjük, és olyan energiával  láthatjuk el szervezetünket, amely gyógyulásunkat megkönnyíti. A tudományos tapasztalatok is azt mutatják, hogy erős immunstimuláns szer, véd a fertőzések, vírusok, baktériumok egyes fajtái ellen, alkalmazásával a szervezetünk jóval hatékonyabban képes megbirkózni a betegségek, sérülések által okozott gyengeségekkel.

A bőr gyógyításában is kiemelkedő szerepe van, a sportolás közben szerzett kisebb hámsérülések, vágások rövidebb időn belül és nyom nélkül gyógyulnak meg. Próbálja ki bátran a szintetikus vitaminkészítmények helyett a természet erejét!

 
Frissítse böngészőjét!Letöltés