0 termék
0 Ft
kosár
 
 
Méhpempő+Méhpempős krémméz
 
 
12475 Ft13132 Ft
 
Egységár: 0,00 Ft/
 
Megosztás Facebookon
Vélemény írásához kattintson ide
 

Kérjük a megrendelés előtt, mindenképen tájékozódjon a kiszállítás részleteiről! KLIKK ide

Kedvezményeink
2db vásárlása esetén 5% kedvezmény
3db vásárlása esetén 10% kedvezmény
4db vásárlása esetén 15% kedvezmény
5db vásárlása esetén 20% kedvezmény,
azaz egyet ajándékba kap

RENDELÉSÉT A KÖVETKEZŐ TELEFONSZÁMON IS LEADHATJA  06 (20) 291-6409

Csomagajánlat tartalma: 1db 100g-os Friss méhpempő és 1db 400g-os Méhpempős krémméz

 

Termék ismertető

 
Vélemények a termékről
Balint103 (Kőszeg) · 2019-02-08
Nem merem abba hagyni, körülöttünk mindenki tüsszög, röpköd az influenza járvány fenyeget a megfázás stb... A védőoltások tele vannak mérgező anyagokkal, direkt csinálják. A méhpempő viszont tele van olyan értékes anyagokkal aminek a jó része még mindig rejtély a tudósok számára.
Babi (Harkakötöny) · 2019-02-05
Az első héten már sokkal tevékenyebb voltam, de ez mára kicsit visszaesett :( viszont jobb a közérzetem, nem vagyok annyira stresszes, és sokkal több éjszakát tudok végigaludni mint eddig. A 3 hónapos periódusokat mindenképpen szeretném végigvinni ebben az évben.
A krémmézet gyermekem fogyasztotta el mert sokat köhögött, de már jobban van, és azóta ő is méhpempő fogyasztó lett 1 hete.
Az Apimagic krém kiváló testápoló, mert nem hagy zsíros érzetet, hamar beszívódik.
A szállítás és a csomagolás kifogástalan.
Köszönjük :)
Lili (Nyíregyháza) · 2018-05-06
A friss méhpempőt terhesség tervezésekor kezdtük el enni a férjemmel. 3 üveg elfogyasztása után állapotos lettem a kisfiammal. Egy hétig fajt a fejem amikor elkezdtem enni és enyhén szédültem ez volt a legrosszabb mellékhatása. Nekem a 28 naponta szedés hosszabb menstruációt eredmenyezett (4 napról 7 lett) így abbahagytam. Elkezdtem menstruációtól ovulációig szedni havi 2 hetet, majd szünet és újra 2 hetet minden hónapban. Férjem folyamatosan ette. Jelenleg újra esszük mindketten, kistestvér tervezése miatt. A menstruáció előtti barnazas teljesen megszűnt és olyan peteérés lett, hogy erős görcseim vannak (ami ugye nagyon jó jel) így tudom, mikor kell együtt lennünk a férjemmel (az ovulációs teszt is igazolja)! Most várjuk a mielőbbi eredményt! Minden kedves ismerősünknek ajánljuk akinek csak tehetjük!
 
 
Frissítse böngészőjét!Letöltés