0 termék
0 Ft
kosár
 
 
Propoliszos krémméz 400gr.
 
 
2304 Ft2880 Ft
 
Egységár: 5,76 Ft/g
 
Megosztás Facebookon
Vélemény írásához kattintson ide
 

Kérjük a megrendelés előtt, mindenképen tájékozódjon a kiszállítás részleteiről! KLIKK ide

Kedvezményeink

2db vásárlása esetén 5% kedvezmény
3db vásárlása esetén 10% kedvezmény
4db vásárlása esetén 15% kedvezmény
5db vásárlása esetén 20% kedvezmény,
azaz egyet ajándékba kap

Akciós termékek esetében a fenti kedvezmények, nem vehetőek igénybe!

RENDELÉSÉT A KÖVETKEZŐ TELEFONSZÁMON IS LEADHATJA  06 (20) 291-6409

Propoliszos krémméz, 5% propolisz kivonattal (élelmiszer, alkoholmentes) Bekötött állagú!

 

Termék ismertető

A propoliszt vagy más néven a méhszurkot, a dolgozó méhek gyűjtik a tűlevelűek, a nyár, a szilfa és más gyantás anyagot kiválasztó növények levelein, rügyein és kérgén. A propolisz többféle célra használják a méhek, elsősorban a kaptár repedéseinek eltömésére, másodsorban a kaptár sterilitásának a megőrzését biztosítják vele, mivel a méhek nem képesek eltávolítani, mikor valamilyen állat a kaptárban elpusztul, hanem evvel a ragacsos anyaggal vonják. A propolisz gyógyhatását a legrégibb idők óta ismerjük és alkalmazzuk.

Külsőleg is alkalmazhatjuk nehezen gyógyuló sebekre, fekélyekre és más bőrproblémákra.

Hogyan is készítjük a propoliszos krémmézet?

A frissen pergetett mézet, rögtön finom szűrőn keresztül átszűrjük, vagy a korábban gyűjtött mézet 45°C hőmérsékleten kiolvasztjuk, majd finomszűrjük. Ezt követően egy tartályos keverőgépbe tesszük az alapmézet (mely akácméz és napraforgóméz keveréke), az alkoholtól mentesített propolisz kivonatot, majd az oltómézet, melyhez krémesített repcemézet használunk 10-20%-os mennyiségben, majd állandó 14°C hőmérsékleten szakaszosan hűtőkamrában kb. 5-6 napig keverjük. Ez alatt a méz természetes úton kristályosodik, a keletkező kristályszemcséket a szakaszos keverés szétzúzza és bársonyos állagú lesz. Végül üvegekbe töltjük. A krémesítés hatására, a propolisz nem fog idővel kiválni a méz felszínén, az alkoholtól mentesített kivonatnak köszönhetően, gyermekek (1éves kortól) és alkoholra érzékeny egyének is bátran fogyaszthatják a terméket.

Ismerje meg az alkoholmentes, propoliszos krémmézet, egy új dimenzióban, megnövelt 5%-os hatóanyag tartalommal!

Tájékoztató a termékhez

Napi adagolása 2×1 evőkanál, mely kb. 2×10g mennyiséget tartalmaz, ezáltal az így adagolt propolisz 2×0,5 gramm (kb. 20 csepp) mennyiségű 25% tinktúrának felel meg. A termék nem fogyasztható azoknak, akik a propolisz vagy virágpor iránti túlérzékenységben (allergia) szenvednek!

A terméket fénytől, nedvességtől, levegőtől óvjuk, szobahőmérsékleten tároljuk. Minőségét min. 2 év időtartamig megőrzi. A termék, csak természetes összetevőket tartalmaz, alkoholtól mentesített, színezéktől, ízfokozóktól, tartósítószerektől és egyéb adalékanyagoktól mentes. Az alapanyagok származási helye Magyarország, melyet korszerű, HACCP-s szabvánnyal rendelkező Szlovákiai üzemünkben dolgozunk fel.


Honlapunkon megtalálható információk, nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei, termék nem szolgál betegségek gyógyítására, de számos bizonyított jótékony hatással rendelkezik a népi gyógyászatban.

 
Vélemények a termékről
Barsi Tünde (Budapest, I.) · 2018-06-29
Köszönöm a gyors kiszállítást, a végtelenül precíz csomagolásban érkező terméküket.
Kellemes íze mellett jótékony hatását is tapasztalom. Kicsit vashiányos az unokám, és emiatt kapja teában. De rászokott, -az íze miatt- délután már jelzi, : egy külön kanál mézet is kérek!
letrich (Dorog) · 2017-01-02
Már első alkalommal, amikor használtam, bizonyított. Nagyon erős torokfájásnál vetettem be, este lefekvéskor elszopogattam egy kiskanálnyit belőle, és reggelre szinte teljesen elmúlt a fájdalom.
Lanczendorferné (Súr) · 2016-10-12
Köszönöm a Propoliszos krémméz terméküket! Örvendtem a felfedezésének, én eddig csak a propolisz tinktúrát ismertem, de azt az alkohol tartalma miatt reggelente nem mertem fogyasztani, mert autóval járok. Náthás voltam párszor, de a mézeket fogyasztva, sokkal enyhébb volt a betegség lefolyása, és időben is rövidebb. Köszönöm, csak ajánlani tudom mindenkinek!
 
 
Frissítse böngészőjét!Letöltés