0 termék
0 Ft
kosár
 
 
Vélemények a méhpempőről, cenzúra nélkül, hitelesen!
Sziasztok! Nem hittem volna, hogy lesz valami változás. 2 hét után mint ha kicseréltek volna és nem bántam meg, hogy belekezdtem. Immunrendszeremet megerősítette, hajam sokkal dúsabb lett, és még sok mindent tudnék írni, mert annyi minden változott :) Bátran tudom ajánlani és az oldal is megbízható! Köszönök mindent!
tothadrikata (Szekszárd) véleménye
a(z) Méhpempő friss 50gr. termékünkről · 2018-07-11
Már a második rendelésem.Szerintem hasznos termék.Növeli a koncentráló képességem, jobban viselem a napi stresszes életet.
Köszönöm méhpempő!!!!
Rita 22 (Székesfehérvár) véleménye
a(z) Méhpempő friss 50gr. termékünkről · 2018-07-09
Örülök, hogy megrendeltem a krémet. Nem ismertem még.
Kellemes érzést nyújt a használatát követően. Láthatóan változtatja a bőröm állagát és hatása hosszan is tart.
Barsi Tünde (Budapest, I.) véleménye
a(z) APIMAGIC krém, Shea vajjal 200ml termékünkről · 2018-06-29
Köszönöm a gyors kiszállítást, a végtelenül precíz csomagolásban érkező terméküket.
Kellemes íze mellett jótékony hatását is tapasztalom. Kicsit vashiányos az unokám, és emiatt kapja teában. De rászokott, -az íze miatt- délután már jelzi, : egy külön kanál mézet is kérek!
Barsi Tünde (Budapest, I.) véleménye
a(z) Propoliszos krémméz 400gr. termékünkről · 2018-06-29
Véleményem a termékről, a méhpempőről, hogy ez a természet legcsodálatosabb ajándéka.

Véleményem a DYDEX méhpempőről, hogy ezt bizonyítja is.

Olvastam sok véleményt az oldalon, mély és tudományos magyarázatokkal igazolva mire, mikor hatott a méhpempő az illetőnek.
Én ezektől elbátortalanodtam, mert csak egyszerű szavakkal tudom kifejezni a méhpempő iránti rajongásomat és tiszteletemet.


Két életet köszönhetek a DYDEX méhpempőnek. Így is nevezem a kicsimet, ha elmondom másoknak, végre van egy unokám, egy DYDEX - babám !
Ugyanis, dióhéjban: két egészséges fiatal, nem sikerül. Marad a lombik-bébi program ! 3 azaz három beültetés volt, és pár hét után természetes úton elment mindegyik. Ez, már nem csak fizikai, hanem nagyon nagy lelki megterhelés is.


Ez követően kezdtem úgy mond, a "kuruzslásba" és javasoltam a méhpempő rendszeres fogyasztását, lányomnak és vömnek egyaránt. Megfogadták.

Én pedig vettem és vittem nekik. A Mediline-ban vásároltam, ott ajánlották a DYDEX-et a választékból. Rendszeres fogyasztása eredménnyel járt, DE sajnos , rosszul ágyazódott be magzat. A hasfalból el kellett távolítani. Nagyon szomorúak voltunk.
Kitartó fogyasztás után, vagy ellenére inkább, 2014. augusztusában tervezték az újra jelentkezést egy beültetéshez. Elég késői időpontra kaptak terminust. Így minden változatlanul ment a maga útján. Igaz, az AVIVA tornát nem említettem még , amit szintén csináltak mindketten az előírás szerint. + A méhpempő !!!


2014. októberében megkaptam az ultrahangos fotóját a kicsinek. 2015. április 22.-én ( a Föld napján ) megszületett a kis Lilla !

Az én DYDEX babám. Csak még hozzáteszem, hogy egy új fogalmat is találtam, én az eszmei szülője vagyok Lillának, a biológiai szülei mellett.

A második élet az enyém, amit a méhpempőnek is tulajdonítok. 2013. év elején megkezdtem a második hepatitis C kezelésemet.
Közel két évi várakozás a gyógyszer engedélyre. Mellékhatásként a vérképem romlott rohamosan és a hemoglobin számom is 100 alá esett. Ekkor mondta, az orvosom, hogy ez gond, mert ez alatt, a gyógyszer adagomat kötelezően csökkentenie kell. Ez pedig megint a gyógyszer hatékonyságát csökkenti, amivel a kezelés eredményességét zárom ki. Az ördögi kör így zárul be. DE ÉN meg akartam gyógyulni, és eldöntöttem, én is méhpempőt fogok enni !

A gyógyszeremre nincs hatással, reméltem, hogy rám viszont lesz. Jól gondoltam, segített. Megállt a hemoglobin számom csökkenése a kritikus számnál, így maradt a gyógyszer adagom. Kegyetlenül nehéz egy év kezdődött, sok gyógyszer
mellékhatással még. Küzdöttem, a méhpempő segítségével le is küzdöttem mindent . ( pl.magas cukor, 2,5-szeres vastöbblett, elhúzódó bőr probléma, amire a klinikán egy professzor azt mondta, erre a két gyógyszer: az idő és a türelem. Igaza volt. ... stb.)

2014. decemberében az orvosom kimondta, asszonyom Ön meggyógyult ! (10-ből max. 3 beteg teszi meg)

Én is új életet kaptam. Köszönöm méhpempő.

Most a második lányomnál reméljük a segítő hatást, neki vásároltam. Várom a következő DYDEX babát.
.
Barsi Tünde (Budapest, I.) véleménye
a(z) Méhpempő friss 100gr. termékünkről · 2018-06-29
A méhpemő szedése óta több az energiám. Én pajzsmirigy problémával küzdök, és babát szeretnék ezért kezdtem el szedni , remélem hamarosan sikerül. Várom a jótékony hatását.
Gyurcsó Beáta (Miskolc) véleménye
a(z) Méhpempő friss 100gr. termékünkről · 2018-06-28
A termék kiváló, az ügyintézés profi, a szállítás és csomagolás gyors és precíz.
Köszönöm szépen!
schulten (Budapest) véleménye
a(z) Méhpempő friss 100gr. termékünkről · 2018-06-28
Az interneten több helyen is olvastam a méhpempő gyógyító és kiegyensúlyozó hatásairól. Változókori problémák kezelésére vásároltam a terméket. Egy hónapig szedtem előírás szerint és elmúltak a hőhullámok, energikusabb lettem, kevésbé fájnak az izmaim torna után. Használtam kisebb pattanások, bőrproblémák kezelésére is, melyek gyorsan és nyom nélkül gyógyultak.
Ajánlottam a családban másoknak is menstruációs problémák megszüntetésére. ( már ők is fogyasztják )
Női problémákra mindenképpen hatásosnak tartom
Üdvözlettel: V Lászlóné
Vincze Lászlóné (Jászapáti) véleménye
a(z) Méhpempő friss 50gr. termékünkről · 2018-06-26
Én ízületi kopás miatt vettem meg és mondhatom hogy javult az állapotom , kevésbé fáj járás közben . Én a nagyot vettem és gondolkodom hogy veszek még egy tégellyel!
Zábel Judit (Budapest) véleménye
a(z) Méhpempő friss 100gr. termékünkről · 2018-06-19
Az adagoláshoz mellékelt kis műanyag kanalat én függőlegesen mártom a pempőbe, így csapottan marad a kanál medrében a készítmény. Körülbelül ez felel meg 1 grammnak. Ha normál módon kanalazok bele, akkor a kanál felét elfoglaló mennyiség tesz ki 1 grammot. Nem tudom ha valaki 1 hónap alatt elfogyaszt 1 db 100gr-os üvegnyit, jobban jár e? Mindenesetre ez kérdéses.
Balint103 (Kőszeg) véleménye
a(z) Méhpempő+Propolisz tinktúra termékünkről · 2018-06-03
 
Frissítse böngészőjét!Letöltés