0 termék
0 Ft
kosár
 
 

Méhpempő vélemények (1. oldal)

Gábor véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Budapest]

Tisztelt dydex

Miután egy hét kesessel megvadoltak hogy nem fizettem ki a megrendelt terméket csak azt következő héten kaptam meg, sajnos emiatt a szállításról jot nem tudok írni, a termékről még nem tudok nyilatkozni.

Vivien86 véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Apostag]

Az íze eleinte fura volt, de hamar hozzá lehet szokni. Este és reggel egy kanálal vettem belőle. Aki egy idő után még se bírná az keverjen egy kissebb tálba egy kanál olyan mézzel amit szeret. Tehát az arány 1:1 egy kanál méz és méhpempő.
Két üveggel rendeltem mivel egy éve már próbálkozun a baba projecttel de eddig semmi így fordultam a méhpempő felé hátha.
Eddig kisebb változásokat vettem észre. Néhány problémám meg is szűnt. Sajnos a baba még mindíg várat továbbra, de nem adom fel.
Remélem a termék hamarosan megsegíti ezt a vágyamat.
Külön köszönet a gondos csomagolásért, ugyan akkor a vásárlók figyelmét mindenképpen hívják fel, hogy a méhpempőt csak is és szigorúan jégakuval rendeljék, mert nagyon kényes anyag.
Extra köszönet az odafigyelő fuvárszolgálatnak is akik, gyorsan és pontosan odaszállították csomagomat hozzám.

kisshedvig79 véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Szeged]

A nő ciklust hatékonyan beállítja a méhpempő

méhpempő véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Dunavecse]

Ez az, ami legyen otthon mindenkinek!
Személy szerint a ciklus rendbetételére használom vagy ha nagyon "padlón van az ember". Már egyszeri fogyasztásra is reagál a szervezetem!!!
A családunkban használatos még a mézzel kevert változata, 2-4 éves gyerekeknek multivitaminként. Merem javasolni 2 éves kortól bárkinek!

méhpempő véleménye a Propolisz tinktúra 50ml termékről [Dunavecse]

Nem használok semmilyen gyógyszert (pedig patikában dolgoztam 8 évet). Orrfolyás, torok-kaparás vagy megfázás esetén ez a legfőbb orvosságom. Mézzel összekeverve fogyasztom, napi 5x-6x.
Másfél nap után már jelentősen jobban vagyok, 3 nap után meg egészen jól.
Már 15 hónapos kisfiamnak is bele keverem az innivalójába, ő is hamar gyógyul.

Egriné Enikő véleménye a APIDERMAL krém 200ml termékről [Debrecen]

Tisztelt Cím!
A krémet erős izom és ízület fájdalmaimra rendeltem. A fájdalmas lábaimra, combjaimra kenem, eddig úgy érzem használ javít az állapotomon. Kedvező árban sikerült kipróbálnom!
Üdvözlettel: Egriné Enikő

Egriné Enikő véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Debrecen]

Tisztelt Cím!
Először vásároltam Méhpempőt életemben. Sajnos csípőkopásos és reumás fájdalmakra rendeltem. Még szedem az előírtaknak megfelelően, úgy érzem segít a fájdalmaim vissza szorításában! Az ára most nagyon kedvező volt számomra, ezért sikerült kipróbálnom!
Üdvözlettel: Egriné Enikő

ptundy véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Tiszaújváros]

Eddig minden évben a téli időszakban beteg voltam (megfázás/influenza), de idén hogy elkezdtem szedni a méhpempőt még nem kellett táppénzre mennem.

Mikó Ágnes véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Budapest]

Köszönjük szépen, a termék hamar megérkezett. Nagyon elégedettek vagyunk a méhpempővel, bár konkrét hasznát még nem érzékelte aki szedte, mert még csak a kicsi 50 gr-os kiszerelést vettük, de legközelebb nagyobbat vásárolunk belőle. Minden teljesen rendben vele.

Zsizsike75 véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Budapest]

Tökéletes termék, az immunrendszeremet javította. Már többször rendeltem és nagyon megvagyok elégedve vele. Máshol sokkal drágább.

ladyangelika véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Szigetszentmiklós]

Premens tünetekre használom, 3 hónapja a termeket, a kellemetlen tünetek enyhébbek, illetve a ciklusom is sokkal közelebb kerüt a normál tartományhoz. Továbbra is rendelni fogom,pozitiv a hatása számomra.

reni.bognar véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Zalahaláp]

Nagyon szuperül be volt csomagolva a termék, jó hideg is volt! Már rendeltem máshonnan is méhpempőt, de eddig itt volt a legjobb mint a kiszállítás gyorsasága, mind a kommunikáció, mind a csomagolás! Biztos, hogy a jövőben csak innen vásárolom majd! Köszönöm! :)

Kissné Agárdi Erzsébet Katalin véleménye a APIMAGIC krém 200ml_lejárat 10/2019 termékről [Kecskemét]

Tisztelt Dydex Méhpempő Bolt!
Köszönjük szépen az akciós vásárlási lehetőséget!
Családunk egyik kedvence az APIMAGIC krém, ami gyorsan felszívódik, táplálja, ápolja a bőrt, ezért nagyon örülünk, hogy most olcsóbban tudunk hozzájutni!
Munkájukhoz a továbbiakban is sok sikert kívánunk!
Üdvözlettel: Kissné Agárdi Erzsébet Katalin és családja

Balint103 véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Kőszeg]

Nagyon jó, egyedülálló szer a piacon. Kissé javított a hozzáállásomon a téli hónapokban, most már kevesebbet szedek.

Börcsök Zita véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Budapest]

Tisztelt Értékesítők!
Csalódott vagyok a termék kézbesítésével kapcsolatban! Egyben szeretném kártérítési igényem is kifejezni a cég felé.
2x 100gr méhpempő friss-et vásároltam, ami FRISS-nek egyáltalán nem volt mondható!
Méhpempő vásárlásomhoz hűtött csomagolást és délelőtti szállítást kértem és fizettem. A csomagolást kibontva hűtésnek nyomát sem tapasztaltam. A hűtőakuban melegvíz lötyögött, kint 17°. A termék szállítását 05.24-re ígérték, de a kézbesítés meghiúsult, miután feltételezem délután próbálkoztak vele, és én, mint előre jeleztem, csak 12h-ig voltam itthon. Azt is feltételezem, hogy a termék hűtése hasonló módon a 27-i szállításhoz, NEM történt meg. Hogy a két szállítás közben eltelt hétvége (min.48 óra) alatt milyen hűtési körülmények között tartották a termékeket, azt nem tudom, de a 27-i szállítási körülményekből feltételezem, hogy NEM a termék tárolásának megfelelő módon, azaz 2-6° között.
Ezekután érthető módon a termékhez nincs bizalmam!
Több éve vásárolok méhpempőt, de először próbálkoztam az önök cégével. Soha az eddigi vásárlásaim alkalmával nem tapasztaltam, ilyen fokú nem törődömséget a fogyasztó-vásárló felé, mint az önök cégénél!!!
Kérem, problémám azonnali orvoslását!
Tisztelettel: Börcsök Zita

zador véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Miskolc]

A szállítással elégedett voltam, rendben ahogy kell megjött minden. A méhpempőt édesapám használja már jó pár hónapja és úgy érzi használ neki, erősebb és kevésbé fáradékony mióta használja. A télen pedig csak egy kisebb megfázása volt. Előző hasonló téli időszakban amikor még nem használta sokkal többet volt beteg. Köszönöm!

svtimea véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Nagykanizsa]

Nagyon örülök, hogy rátaláltunk erre a termékre. Már a második tégelyt méhpempőt szedem. Immunerősítésre kezdtem el használni. Mióta szedem azóta frissebb vagyok és elkerülnek a betegségek.

Krystin véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Budapest]

Gyors szállitas után erkezett meg a termék. Gondosan becsomagolva, kiváló minőség.

sjudit véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Székesfehérvár]

Egy hónapja esszük a méhpempőt, és már érezhető, hogy energikusabbak vagyunk. Mivel kis mennyiség kell belőle, nem kellemetlen az íze, de mézbe keverve is fogyasztható, úgy teljesen észrevétlen. Nekünk bevált!

Karel007 véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Pécs]

Egy ismerős jó tapasztalatai nyomán közel két hónapja fogyasztjuk többen is a családból ezt a méhpempőt, napi 2x1 g-os adagokban.

Nagyjából a második hét körül vettük észre először azt, hogy a nap végén nem vagyunk olyan fáradtak, mint korábban, és érdekes módon mindannyiunk étvágya jelentősen csökkent. A pempő ízét kb. három hét alatt sikerült megszokni, most már kicsit sem viszolygunk tőle.

Korábban több méhpempőt is megnéztünk / kipróbáltunk már, de ezt találtuk a legjobb minőségűnek. Külön elismerés a forgalmazónak, amiért gondoskodott a fényvédő csomagolásról, és az adagolókanálról - illetve külön kérés esetén a professzionális, hűtött szállításról -, amely sok más forgalmazó termékénél rendre hiányzik.

Urgyán György véleménye a APIDERMAL krém 200ml termékről [Üllő]

A krém minden várakozást felül múlva rendkívül jól csillapította az operált térdem fájdalmát és javította az állapotát, a napokban futottam egy mini maratont is és készülök egy félmaratonra , az egyetlen javaslatom , hogy az termék összetevőinek neve magyarul is olvasható formában kerüljön feltüntetésre a dobozon. Másnak is jó szívvel ajánlom !
Üdvözlettel :
Urgyán György

bojanka véleménye a Méhpempős krémméz 400gr. termékről [Ózd]

Nagyon finom, könnyen fogyasztható.

Balint103 véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Kőszeg]

Jót tesz, mert az általános kórokozókkal szemben immunizál, valamint energetizál. Biztos az is, hogy reggel még éhgyomorra mézzel édesített citromos zöld teával fogyasztva vállik a leghatékonyabban be.

Rencsy90 véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Mende]

Üdvözlöm!

Már évek óta fogyasztója vagy a méhpempőnek és csakis pozitív hatásokról számolhatok be.

A történetem sok évvel ezelőtt kezdődött amikor pcos miatt egyáltalán nem volt mensem... Először nyilván a nőgyógyászat felé fordultam, de az ott kapott "kezelés" (fogamzásgátló :D) egyáltalán nem használt. Ezután egy gyógyász ajánlotta, hogy fogyasszak méhpempőt. A méhpempő fogyasztása során megszünt a hajhullásom és újra megjött a mensesem.
Ajánlom mindneinek!

Kugler Ildikó véleménye a Méhpempő+APIMAGIC krém, Sheavajjal termékről [Miskolc]

Első alkalommal próbálom ki mindkét terméket. A méhpempő hatására jobban alszom, kipihentebb vagyok. Energikusabbá váltam, többet bírok fizikailag és szellemileg. A testápoló kívaló. Puha és selymes tapintású lesz tőle a bőr. Nagyon szeretem. Ha elfogynak újra fogok rendelni. Nekem bevált.

Balint103 véleménye a Méhpempő+Méhpempős krémméz termékről [Kőszeg]

Több méhészet és/vagy forgalmazó is kínál hasonló ár-kategóriában 100%-os méhpempőt, de melyik sorsol ki minden hónapban 1 nyertest? Hát helyben vagyunk... :-)

Bencsok Mónika véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Parád]

Pajzsmirigy alulműködés okozta fáradtságot csökkenti. Energiával tölt fel. Kb. 2 hetes használat után állíthatom, hogy javult az állpotom. Köszönöm szépen.

Ildikó véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Császártöltés]

Gyermekvállalás tervezése miatt kerestem fel az oldalukat, több internetes oldalon, fórumon olvastam jótékony hatását és a rengeteg pozitív visszajelzést ilyen téren is! Ezért döntöttem úgy, hogy én is kipróbálom! Most fogyott el az első havi adag, szeretnék majd mégegy havi adagot, nagy reménnyel, hogy két hónap múlva két csíkos lesz a tesztem! A következő adagot is maguktól fogom rendelni, mert nekem tetszik a maguk terméke!

pohl tamásné véleménye a Méhpempős krémméz 400gr. termékről [Maglód]

Tisztelt DYDEX Méhpempő!

Nagyon örülök hogy,önöket választottam ,a termék kiváló minőségű és mióta használom javulást érzek, határozottan fittebb és erősebbnek érzem magam,én mindenkinek ajánlom ,mert ezt a természet csinálta ,nincs benne semmi mű,így bátran fogyaszthatja kicsi nagy.Az egész családom fogyasztja,ha elfogyna újra rendelni fogok.
Tisztelettel:Erzsébet

noridom véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Sopron]

Lassan elfogy az első üveggel. Az íze szörnyű, - erre számítottam is a korábbi értékelések alapján - azonban nagyon gyorsan meg lehet szokni és egyre tovább sikerül nyelv alatt tartani. Eddig ugyan nem tapasztaltam hatását, hiszen a teherbeesés elősegítése érdekében rendeltem. Minden bizonnyal rendelni fogok belőle még.

Králl véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Enying]

A méhpempő nagyon klassz termék, mások szerint szuperélelmiszer és ez igaz is lehet. Nem finom, de tele van ásványi anyagokkal, vitaminokkal, nyomelemekkel. Csak ajánlani tudom.

Krisztina véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Kecskemét]

Másodszor rendeltem meg a terméket.Tavaly nyáron a parlagfű allergiám miatt és férjem egy vérben kimutatott antibiotikum érzékenység kezelésére/ orvosi irat alátámasztja hogy egy hónap után ez az érzékenység eltűnt olyan szinten, hogy ezt elsőre orvos sem hitte el, csak azt követően, mikor megtudta milyen terméket fogyasztott::)).Köszönjük. Most viszont a nyirokrendszer tisztitása miatt eszem, hiszen állandóan visszatérő mirigyekkel találkoztam, ami egy idő után aggasztó. Mivel nem szeretném, hogy orvosok találgassanak és rajtam kísérletezzenek, így első körben, megpróbáltam a méhpempőt. 3 hét szedése után, egyik napról a másikra eltűnt, felszívódott. Éves szinten kétszer biztosan kuraszerűen fogyasztani fogjuk.Köszönjük.

Stopek véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Miskolc]

Kiváló termék!
Kutya bajom amióta erősítem vele az immunrendszere.
Hozzáteszem környezetemben ellenben velem sorra nyúlnak ki az ismerőseim nátha, influenza...
Ajánlom 100%osan!!!
Üdv!
Turóczy Gábor

KomondiBeatrix véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Budapest]

Családban történt ajánlás alapján rendeltem Önöktől. A kiszállítás nagyon gyors volt, a csomagolás is tetszik. Korábban nem használtam méhpempőt, pozitívak a tapasztalataim, amint elfogy újra rendelni fogok. Legközelebb a méhpempős krémmézet is kipróbálom.

czebo véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Dunakeszi]

Nagyon hasznos es hatekony termek. Sokkal energikusabb lettem tole, ereztem valtozast a rugalmassagomban is. Az influenza szezonban segitett egeszsegesenek maradnom, egy kis megfazason kivul nem lettem komolyabban beteg. A megfazas a szokasosnal gyorsabban gyogyult. A mehpempo kivalo valasztas immunerositesre, az ize nem a legkellemesebb, de 2-3 nap utan megszokhato. Minosegileg nagyon meg vagyok elegedve, illetve a kiszallitas gyorsasaga mellett sem mennek el szo nelkul.

NÉMETH KRISZTINA véleménye a APIDERMAL krém 200ml, lejárat 02/2019 termékről [Keszthely]

A krém gyakorlatilag maga a csoda. Már az első bekenés után szűnt a régóta tartó erős csípőfájdalom, két nap után teljesen elmúlt. Hetek óta tartó idegfájdalmat szüntetett meg...hihetetlen. A tesóm hátát egyszer kentem be, arra is nagyon jó volt. 12 órában dolgozunk, sokat emelünk és kb. 15 000! lépést teszünk meg egy nappalos műszakban. Mivel elmúltunk már 18 évesek, itt fáj, ott fáj, egy kis gerincsérv után megmaradt fájdalom stb...úgy látszik sok minden kipróbálása után végre megtaláltuk, ami segít. Köszönjük! Szívből ajánlom mindenkinek.

Sipos Attila véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Sátoraljaújhely]

Nagy tapasztalatom még nincs,mivel most kezdtem el fogyasztani a terméket.

espoir76 véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Gödöllő]

A terméket elsősorban babatervezés miatt vásároltam, egyelőre még mindig csak terv, de türelmesen kivárom, míg itt is segít. Az immunrendszeremnek biztosan jót tett, mert egész eddig (kopp-kopp-kopp) nem voltam beteg, elkerült az influenza, pedig körülöttem nagyon sokan voltak betegek. Korábban a hajam is nagyon hullott, de ebben is jelentős javulást tapasztaltam. Várom a további pozitív hatásokat :) Üdvözlettel, Kinga

Balint103 véleménye a Méhpempő+Méhpempős krémméz termékről [Kőszeg]

Nem merem abba hagyni, körülöttünk mindenki tüsszög, röpköd az influenza járvány fenyeget a megfázás stb... A védőoltások tele vannak mérgező anyagokkal, direkt csinálják. A méhpempő viszont tele van olyan értékes anyagokkal aminek a jó része még mindig rejtély a tudósok számára.

Babi véleménye a Méhpempő+Méhpempős krémméz termékről [Harkakötöny]

Az első héten már sokkal tevékenyebb voltam, de ez mára kicsit visszaesett :( viszont jobb a közérzetem, nem vagyok annyira stresszes, és sokkal több éjszakát tudok végigaludni mint eddig. A 3 hónapos periódusokat mindenképpen szeretném végigvinni ebben az évben.
A krémmézet gyermekem fogyasztotta el mert sokat köhögött, de már jobban van, és azóta ő is méhpempő fogyasztó lett 1 hete.
Az Apimagic krém kiváló testápoló, mert nem hagy zsíros érzetet, hamar beszívódik.
A szállítás és a csomagolás kifogástalan.
Köszönjük :)

Hegyes Andrea véleménye a APIMAGIC krém 200ml_lejárat 10/2019 termékről [Pilisvörösvár]

Az arcomra használom. Egyszerűen imádom. Jó pár krémet kipróbáltam életem során, de messze ez eddig a legjobb. Két hete használom körülbelül. Feszesebb, tisztább, puhább, fényesebb, simább ránctalanabb az arcom. Sokkal!!!! Sőt a homlokomról is majdnem eltűntek a barázdák. Méhpempőt is eszem plusz kívülről ez a krém. Gratulálok a termékhez. És köszönet a méheknek érte.

Timea véleménye a APIDERMAL krém 200ml, lejárat 02/2019 termékről [Somogyvámos]

Hamar megérkezett,ajánlani tudom mindenkinek akinek izületi problémája van.

Nagy Sándor véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Dunakeszi]

Nagyon megvagyunk elégedve,és bìzunk benne hogy javítja immunrendszerünket.Az elektronikus vásárlásnál az ár is megfelelő.Köszönjük.

Vadon MÁRIA véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Szolnok]

Szeretném megköszönni, hogy hagytak elég időt az értékeléshez, most nagyjából 1 hónapos használat után eredményesnek érzem a kúrát, a méhpempő és a belőle készült krém is hatásos, ízületi problémáim érezhetően javultak, az időjárási frontok változása is kevésbé, illetve alig érezhetően hat rám.

Kati véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Rád]

Nagyon gyorsan, nagyon jó csomagolásban kaptam. Köszönöm szépen. A méhpempő sejt megújítását azon vettem észre, hogy a tenyeremen és a talpamon látványosan kicserélődött a bőröm. Ellenálló lettem a betegségekkel szemben. Nem fáj a csípőm. Szedés előtt éjszakánként felébredtem a fájdalomra. A gerincem még fáj, de már több mindent meg tudok csinálni kisebb lett a fájdalmam. Köszönöm szépen.

hanrea véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Budapest]

A párommal babát szeretnénk, ezert kezdtem/keztük el a méhpempő fogyasztását. Sajnos már próbálkoztunk jó pár hónapja de sikertelenül. Az interneten sok jót olvastam a termékről es sokan írták hogy segített a babásodásban is.
Kezdetben félten hogy meg tudom e szokni az ízét és az állagát de komolyan mondom én rákattantam. Már szinte alig várom hogy reggel este megegyem az adagom.
Eleinte nm tudtam túl sokáig a számban tartani a pempőt mivel hirtelen olyan sok nyálam termelődött hogy el sem tudtam képzelni hogy 1-2percig kibírjam. Most már simán megy hogy 5 percig a nyelvem alatt illetve a számban tartom.
Sajnos a párom nem tudott az ízével megbarátkozni így ő nm fogyasztja.
Egyelőre sok változást nem tapasztaltam de ártani biztos nem árt és bízom benne hogy pár hónap múlva meglesz a várt eredmény.
Tervezem hogy a családom tagjait is megajándékozom a közel jövőben a termékkel.

letrayjudit véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Debrecen]

Elégedett vagyok a termékkel. Nőgyógyászati problémám megszűnt és a megfázás is elkerült a téli hónapokban.
Első oldal   [1]    2    3    4    5    6    7    8    9    10  Utolsó oldal
 
Frissítse böngészőjét!Letöltés