0 termék
0 Ft
kosár
 
 
Vélemények a méhpempőről, cenzúra nélkül, hitelesen!
Kipróbálásra vásároltam meg a terméket Édesanyámnak.Sokat éri a víz a kezeit és első használat után azt mondta hogy olyan pihe puha lett tőle a keze pedig sok más terméket használt már élete során.Nagyon kellemes az illata és nincs zsíros érzete használat után.Rendelni fogok máskor is.
Andicska (Budapest) véleménye
a(z) APIMAGIC krém 200ml termékünkről · 2017-12-15
A méhpempőt már sokadjára veszem Önöktől és nagyon meg vagyok vele elégedve.Nem sorolom fel hisz Önök már megtették itt az oldalukon hogy milyen jótékony hatási vannak.Mindig kúraszerűen fogyasztom az egészségem megőrzésére.Ezért vásároltam meg most is.Mindenkinek csak ajánlani tudom hogy próbálja ki és ne a gyógyszerhez nyúljunk először.
Andicska (Budapest) véleménye
a(z) Méhpempő friss 100gr. termékünkről · 2017-12-15
6 és 8 éves gyerekeimek adom reggelente , a náthán kívül nem voltak betegek azóta. A méhpempő,ebben a formában adható nekik a legkönnyebben. Köszönöm! K.Kriszta
Karner Krisztina (Budapest) véleménye
a(z) Méhpempős krémméz 400gr. termékünkről · 2017-12-13
a méhpempőtől általánosságban vitálisabb lettem, egészségesebbnek, energikusabbnak éreztem magam. A nőgyógyászati panaszaim is enyhültek, bár még nem oldódtak meg teljesen (2 hónapja eszem a méhpempőt, gondolom, hosszabb időre van szükség). A termék egyetlen hátránya, hogy nagyon rossz az íze, kesernyés-savanykás, számomra nagyon kellemetlen a fogyasztása (más forgalmazónál is vettem már, ott is ugyanilyen volt, sajnos maga a méhpempő az, ami nem finom). A páromnak viszont nincs baja vele.
osvartjuci (Budapest) véleménye
a(z) Méhpempő friss 50gr. termékünkről · 2017-12-11
Bármely testrészen -arcon is!!- használva kellemes, gyorsan felszívódó húzó-puhító hatása van. Különösen az arcon ránctalanító-kisimító hatást is észleltünk.
Varga Teri (Érd) véleménye
a(z) APIMAGIC krém 200ml termékünkről · 2017-12-10
Más, ismert reuma/derékfájás/láb-,és vállfájás elleni készítményektől eltérően, a kenőcs használata után 5-10 perccel azonnali fájdalomcsökkentő hatást tapasztaltunk.
Varga Teri (Érd) véleménye
a(z) APIDERMAL krém 200ml termékünkről · 2017-12-10
Kiváló élettani hatást tapasztalunk férjemmel együtt. Több, mint tíz napja kezdtük a kúrát, eddig csak pozitív benyomásaink vannak, jobb a vitalitásérzet és az erőnlét. Éhgyomorra, nyelv alatt adagolva tapasztalataink szerint bizonyos mértékben csökkenti a makacs köhögést, és orrváladék képződést, tisztább, könnyebb lélegzést eredményez.
Varga Teri (Érd) véleménye
a(z) Méhpempő friss 100gr. termékünkről · 2017-12-10
Három éve próbáltam először a méhpempő kúrát, az első gyermekünk tervezésekor. 6 hónapi próbálkozás után estem teherbe, abban a hónapban, amikor elkezdtem fogyasztani a terméket.
Idén nyáron elhatároztuk, hogy még egy gyermeket szeretnénk, így gondoltam biztos, ami biztos, már az elején elkezdem a kúrát, hátha nem kell megint hónapokig próbálkoznunk, mint három éve.
Így is tettem és meg is lett az eredménye abban a hónapban (2017 szept.), amikor elkezdtem. A második kisbabánkkal vagyok várandós, immár a 4. hónapban.
Mondhatjuk, hogy véletlenről volt szó - mindkét esetben - mert a párom is és én is fiatalok és egészségesek vagyunk, de nem hiszem. Ez egy csodaszer és csodásan támogatja az emberi szervezetet.
Nagyon örültem, hogy kozmetikumokat is készítenek már. Nem terveznek esetleg hajápoló szereket is készíteni? Hajolajat, balzsamot??? Nagy örömmel próbálnám ki őket!!!
Egy rajongó vásárlójuk
cadnilem (Hőgyész) véleménye
a(z) Méhpempő friss 50gr. termékünkről · 2017-12-08
A méhpempőt én változókori tüneteim enyhítésére vásároltam nőgyógyászom javaslatára, mivel nem szerettem volna hormonokat szedni. Előzőleg gyakori és nagyon kellemetlen hőhullámaim és hagulat ingadozásaim voltak. A méhpempő pár hetes fogyasztása után ezek a tüneteim teljesen elmúltak. Fantasztikus érzés ez az életminőségbeni változás. Én csak javasolni tudom minden hasonló problémával kűzdő hölgytársamnak, aki nem szeretne tartósan hormonpótlást alkalmazni, hogy próbálja ki ezt a természetes hormonháztartás-harmonizáló "csodaszert". Egyéb rengeteg pozitív tulajdonsága miatt én továbbra is tervezem a fogyasztását kúraszerűen. Lauer Gabriella
Lauer Gabriella (Pécs) véleménye
a(z) Méhpempő friss 100gr. termékünkről · 2017-12-06
5* máskor is fogok rendelni.
Csavargocsaj (Paks) véleménye
a(z) Méhpempő friss 100gr. termékünkről · 2017-12-05
 
Frissítse böngészőjét!Letöltés