0 termék
0 Ft
kosár
 
 

Méhpempő vélemények (1. oldal)

Dani véleménye a APIDERMAL krém 200ml termékről [Lipót]

Üdvözlöm!Térd izületi gyulladásom volt több fajta krémmel próbálkoztam de a gyulladás nem múlt el!Az interneten való böngészés közben találtam rá az APIDERMAL krémre! Egy hónapja használóm nagyon szuper!Második héten már éreztem a javulást,most pedig kb. egy hónap után már komoly javulás állt be a térdemben!TUDOK LÉPCSŐN FÁJDALOM NÉLKÜL JÁRNI!Mindenkinek ajánlom akinek gyulladásos fájdalmai vannak(térdbe-vállban-bokában) nagyon hatásos!!Köszönöm a krém készítőinek!!

Üdv:Dániel József

Ditti1229 véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Káloz]

Nagyon meg vagyok elégedve a friss méhpempővel. 2 hónapnyi szedés után a vércukromat látványosan csökkentette, a változókori hőhullámaimat elviselhetővé tette, valamint az alvásproblémáimon is enyhített, amit szintén a változó kor okozott. Összességében úgy érzem megfiatalított, feltöltött energiával. Szerintem csodaszer. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Méhpempő bolttal egyetemben. Korrekt, gyors kiszállítás és nem utolsó sorban az árak is a legversenyképesebbek ebben a kategóriában. Én csak innen rendelek ezután is. Köszönöm!

Valcsy86 véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Mezőkeresztes]

Régebben is rendeltem Önöktől,babavárás reményében.Megtette a hatását elèg hamar

Balint103 véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Kőszeg]

Bár laikusként képes vagyok elég sokszor összekeverni a hasznost a haszontalannal, a biztosat a bizonytalannal, aminek okán tanul egy ember fejlődése során és a következményeket belátva képessé válik a közeljövőben egyre józanabb döntéseket hozni, meg kell jegyezzem, hogy végeredményben ennek a gyártónak a méhpempőjének a minőségében még nem csalódtam. Viszont egy balul sikerült félreértés és laikusságom miatt volt alkalmam kételkedni már ebben is. Ám azonban szerencsére csakhamar eloszlott bennem a kétely még mielőtt ezt saját rovásomra termeltem volna ki, így mondhatni a kétségeket illetően minden tisztázódott bennem. Köszönet a méhészeknek és a méheknek együttes munkájukért, hogy hűtőnkben lehet ez a nagyszerű "kincs".

Sipiczky Mária véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Budapest]

Tisztelt DYDEX SZERVEZŐK!

Nagy lelkesedéssel kezdtem a méhpempő fogyasztásába.
Nagyon fontos lenne, hogy felerősödjek egy kicsit, mert rettenetesen gyenge vagyok és iszonyú sovány.
A baj az, hogy bármiféle olyan szerbe kezdek, ami tisztít és méregtelenít, megviseli a szívemet.
Pedig csak nagyon kicsi adaggal kezdtem (1/4 gramm).
Többször nekifutottam, de nem megy.
Ördögi kör, mert pontosan azért kellene, hogy erősödjem, de nem engedi a szervezetem. (nem gondolom, hogy allergiás lennék a méz készítményekre. Egyébként sok mézet fogyasztok)
Talán, ha erőre kapok! de mikor????

Megköszönöm, ha válaszolnak.

Üdvözlettel

Sipiczky Mária

bogi62 véleménye a Propolisz tinktúra 50ml termékről [Szolnok]

2hete fogyasztom a terméket. Bízom benne, hogy az immunrendszerem erősen megtámogatja, ezáltal remélem, elkerül ez a sajnálatos betegség, amit ez a vírus okoz.

bogi62 véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Szolnok]

Elkezdta ezt a em fogyasztani, csak remélem, hogy erősíti az imunrendszerem. Sok helyen olvastam róla, hogy nagyon jól támogatja a szervezetet.

Rytus véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Miskolc]

A szállítás gyorsan megtörtént! A termék kiváló minőségű!

Valika véleménye a APIDERMAL krém 200ml termékről [Budapest]

Tisztelt Méhpempő bolt!


Köszönöm érdeklődésüket nagyon jó termék! Meg vagyunk vele elégedve a családban többen is használjuk. A férjemnek a térdét műteni kell de használ neki én is használom a vállam szokott fájni és nagyon jó rá.A nagy fiunk is használja.Ajánlani tudom mindenkinek.Éppen ma beszéltünk a férjemmel róla hogy rendelni fogok még belőle úgy hogy ma meg is teszem!

További sok sikert jó egészséget kívánok önöknek!

Tisztelettel:Szegediné Szalók Valéria

Tamara véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Komárno]

Megvagyok vele elègedve. Azòta rendeltem màr,persze időt kell adni mindennek,de beteg azòta se voltam.Köszönöm

Brigi véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Budapest]

5 hónapja kezdtem el a méhpempő szedését, már az első kúra alkalmával pozitív tapasztalataim voltak, rendezte a ciklusom. A második kúrába épp csak belekezdtem és úgy néz ki, hogy 4 év sikertelen próbálkozás után, megfogant a kisbabánk. Nagyon bizakodó vagyok, de még egy kicsit hihetetlen csoda. :)

kabak véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Dunaharaszti]

Tapasztalatom: a méhpempőről olvasható tájékoztatók korrektek, nincs bennük túlzás!

Jszeman véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Boldva]

Szuper termék csak ajánlani tudom!

VPTunde véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Budapest]

Nagyon gyors kiszállítás. Tökéletesen, és teljes mértékben meg vagyok elégedve mind a termékkel, mind pedig a webáruházzal, és a kiszállítással is. A kapcsolattartó is teljeskörű felvilágosítást adott a termékről. Köszönöm!

Lipták József véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Vásárosnamény]

Számomra megfelelő volt.

Deni83 véleménye a Méhpempő+Méhpempős krémméz termékről [Harkány]

Biztos vagyok benne,hogy nagyon jó termék! Viszont kicsit keveset rendeltem,az már teljesen biztos hogy újra fogok nemsokàra! Tisztelettel!

Hipsághné Balics Klaudia véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Hidegség]

2 hónapja szedem a terméket nagy dózisban, izületi problémákra rendeltem. (Rheumatoid arthritis) A reggeli kéz-merevség minimálisra csökkent, jobban viselem a frontokat és a vérképem is látványosan jobb volt a múltheti kontollon! Krill olajat szedek mellette, viszont gyulladáscsökkentő gyógyszert hetek óta nem kellett bevennem, ami ilyenkor télen nagy szó! Köszönöm!!

Fuxy véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Albertirsa]

Korrekt csomagolásban jött a termék.Eddig nincs okom a panaszra.

Szilvi véleménye a Méhpempő+Propolisz tinktúra termékről [Veresegyház]

Vásárlás után rendszeresen szedem a méhpempő + propolisz kombinációt, épp 1 hónapja.
Azóta beteg nem voltam, ennek különösen örülök az influenza járvány csúcspontján. Babát is szeretnék, sok vizsgálaton túl vagyok már, bízom benne, hogy a méhpempő megteszi dolgát és hozzánk is beköszönt a csoda :). Erről később még hírt adok.
Üdv. Szilvia

Ildikó véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Taksony]


Régóta szedem a méhpempőt közel 30 éve.Az Önöké teljesen friss és hatékony. Köszönöm szépen, nagyon meg vagyok elégedve a termékükkel.

Nyiröpetike véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Siófok]

Kedves barátom javaslatára kezdtem el a méhpempő fogyasztását, évenként vissza térő hangszál és mandula gyulladás miatt. Elsőre kellemetlen csípős ízű kém, most már meg sem kottyan....2 tégejjel már

Csicsely Ramóna véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Kondoros]

Tisztelt mehpempobolt! Nagyon szépen köszönöm,hálás vagyok maguknak a gyors visszaigazolásért,a gyors szállításért! És a gyors hatásért! Termékenység miatt rendeltem meg és első honapban meg is hozta a kisbabát!

csehzsuzsa véleménye a Méhpempő+APIDERMAL krém termékről [Budapest]

A méhpempőtől enyhültek a hőhullámaim. A krém azon túl, hogy kellemes, amikor felkenem, nem enyhítette a nyakamban lévő trigger pont által okozott fájdalmat.

ani224 véleménye a Méhpempős krémméz 400gr. termékről [Bihartorda]

Finom, nem érzik rajta a méhpempő borzalmas íze.

Vincze Szilvia véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Orosháza]

Nagyon elégedett vagyok. Mióta használom, nem voltam beteg, pedig a környezetemben rendszeresen voltak / vannak légútí vírusos betegségben szenvedők. A méhpempőn kívül más vitamint vagy egyéb immunerősítő készítményt nem használok.

Medve Györgyné véleménye a APIMAGIC krém, Shea vajjal 200ml termékről [Budapest]

Kiváló!

vazsonyi.zoltan véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Kincsesbánya]

A méhpempőt három éve folyamatosan szedem, reggelente étkezés előtt fél órával , 2 gammot. Elsősorban megelőzés céljából használom, mindenkinek javasolnám a napi rendszeres fogyasztását, különösen idősebb korban. (51 éves munkaviszonyom van, két éve nyugdíjaskén tovább dolgozok). Nem vagyok beteges típus, ennek ellenére a rendszereen fogyasztom, a közérzetem kiváló, ráadásul a munkakörnyezetm is stresszes, ennek feldolgozásában biztos, hogy a méhpempő fogyasztása segít. Egyéb méhészeti termékekkel együtt használom - nyers virágpor, méhkenyér, több fajta méz (évente 20 kg) - jól kiegészítik egymást. A ritkán előforduló megfázás egy-két nap alatt lezajlik, influenzás időszakban megbetegedésem nem volt még. Feltétlenül ajánlom minden korosztálynak, a méhpempő rendszeres fogysztását. Néhány szót érdemel a Dydex Méhpempőbolt, kiszállítással kapcsolatos hozzáállása is. Ritka gondossággal, professzionális módon csomagolták a rendelt méhpempőt, vigyázva az értékes termék megóvására és a gyors kiszállítására.
Köszönettel: Vázsonyi Zoltán

bkata véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Szeged]

Sikerült elkerülni a megbetegedéseket, eddig nem kaptam fertőzést.

Boda Mária véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Sopron]

A méhpempő egy csoda!
Semmiféle gyógyszert nem szedek, az életkor(69) , az időjárás, a járványok kihívásait ezzel a tökéletes védelmet nyújtó termékkel győzöm le!

Andrea véleménye a Méhpempő+Propolisz tinktúra termékről [Budapest XVII]

Gyors pontos szállítás, kiváló minőségű termék, csak ajánlani tudom.

Radoch Gyula véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Sárvár]

Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel.Mindenben meg felel az elvárásoknak, a csomagolás és a postázás kifogástalan gyors és szakszerű. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Üdvözlettel Radoch Gyula

Kiss Ottóné véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Veszprém]

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel. Jó hatással van a kedélyállapotomra. Frissít. olyannyira, hogy ritkábban szedem néha. A kiszállítás is korrekt volt.

Fehér Tünde véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Pilis]

A termék jótékony hatással van az energia és az általános közérzetemre. 1 hónapja fogyasztom és fogok még rendelni.

Szűcs Renáta véleménye a Méhpempő+APIMAGIC krém, Sheavajjal termékről [Sándorfalva]

Kedves Dydex!

Egy hónapja fogyasztjuk a párommal a méhpempőt és használjuk a krémet is. Az immunerősítő hatása már most látszik, egyikünk sem volt beteg egy napnál tovább, pedig én minden télen arcüreggyulladással küzdök. A nőgyógyászati problémáimon is javított valamennyit, sokkal kevesebb fájdalmat tapasztaltam a menstruáció során, mint egyébként szoktam. (Máskor 5-6 napig fájdalomcsillapítón élek, de most elég volt az első két napon pár szem.) Azóta már újra rendeltünk egy dupla adagot, mert csak pozitív változást tapasztaltunk és szeretnénk kúraszerűen használni egész évben.
A krém is nagyon jó, órákig puha és hidratált a bőröm a használata után.
A termék nagyon gondosan csomagolva, hűtve érkezett és amikor felmerült egy kérdés a kiszállítással kapcsolatban, azonnali és nagyon kedves választ kaptam a kollégájuktól telefonon. Ismerve a magyar webáruházas viszonyokat ez nagyon pozitív élmény volt. :) Köszönjük.

Bocsorancsu véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Aba]

Jó napot kívánok .Kb három hete használom a méhpempőt jobb a közérzetetem jobban alszom elhagytam a vérnyomás tabletták szedését :) A méhméregel kenem a derekam az sem fáj már köszönöm

Bocsorancsu véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Aba]

Jó napot kívánok .Kb három hete használom a méhpempőt jobb a közérzetetem jobban alszom elhagytam a vérnyomás tabletták szedését :) A méhméregel kenem a derekam az sem fáj már köszönöm

H.S.Eszter véleménye a Méhpempő+Méhpempős krémméz termékről [Győr]

Kedves Dydex!

Köszönöm a gyors és megbízható kézbesítéseket! Méhpempő fogyasztásával szeretném az újonnan kiderült hormon problémámat orvosolni, és a mielőbbi babavárás örömeit élvezni majd! Bízom a méhpempő peteérést serkentő gyógyhatásában! :)

Tóth Csilla véleménye a Méhpempős krémméz 400gr. termékről [Székesfehérvár]

Tisztelt Cìm. 4 éves kislányomnak vásároltam a Méhpempős mézet bìzva hogy az immunrendszere megerősödik és több időt fog az óvodában tölteni mint itthon. Én minden nap egy nagy evőkanál mézet teszek egy 1.5l teaba plusszban propoliszt ill reggel este kis kanál sima méhpempőt adok neki. (Azt is teába teszem mert egyébként nem enné meg.). Egy hónapja használjuk de még az igazi hatást sajnos nem tapasztaltuk

Tóth Csilla véleménye a Méhpempős krémméz 400gr. termékről [Székesfehérvár]

Tisztelt Cìm. 4 éves kislányomnak vásároltam a Méhpempős mézet bìzva hogy az immunrendszere megerősödik és több időt fog az óvodában tölteni mint itthon. Én minden nap egy nagy evőkanál mézet teszek egy 1.5l teaba plusszban propoliszt ill reggel este kis kanál sima méhpempőt adok neki. (Azt is teába teszem mert egyébként nem enné meg.). Egy hónapja használjuk de még az igazi hatást sajnos nem tapasztaltuk

Keresztes Aranka véleménye a Méhpempős krémméz 400gr. termékről [Budapest]

Finom,különleges! A napi vitaminkiegészítés számomra!

Baranyai Judit véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Győr]

Kedves Dydex,
Köszönöm a csodás méhpempőt, idén még nem voltam beteg pedig körülöttem nagyon sokan vírusos megbetegedéssel küzdöttek. Az immun rendszerem biztos, hogy erősödött ! Köszönöm !

makbea véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Patak]

Nagyon meg vagyok vele elégedve, de még várom a jótéoony hatását, ugyanis kisbabát szeretnénk lassan 5 éve! Bízom benne, hogy mielőbb meglesz a hatása és az anyaság örömeit élvezhetem

László Brigitta véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Cegléd]

Minden év telén vásárolok Önöktől méhpempőt. Mind a szállítás és a termék minősége is kiváló. A víitamin hiányos és vírusokban bővelkedő időszakra a szervezet felkészítésére kiválóan alkalmas termék. A 100 g-os kiszerelés választása gazdaságos és néhány üveggel tavaszig védelmet nyújt a szervezetnek. Mindenkinek ajánlom ezt a természetes és adalék mentes terméket.

tasie véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Ajka]

Évek óta annyira része lett az életemnek, hogy el sem tudnám képzelni nélküle. Minden téren pozitív változás tapasztalható.

oka véleménye a Méhpempős krémméz 400gr. termékről [Debrecen]

Évek óta használom, a kisfiam iskolába jár és még 3 év alatt egyszer se voltunk betegek! Nekem ennél több nem kell!

bea841110 véleménye a APIDERMAL krém 200ml termékről [Győr]

Nagyon jó a krém,ajánlani tudom minden ízületi fájdalommal küzdő embernek.Kiváló termék!

szabadkaitothmonika@gmail.com véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Kistelek]

Tisztelt Cím!
Nem régen vásároltam a terméket, ezért még nem sok tapasztalattal rendelkezem. Állandó fáradsággal küzdök, valamint egy korábbi baleset következményeként véralvadásgátlót kell szednem. A menstruációs ciklus sem szabályos. A méhpempő fogyasztása óta energikusabbnak érzem magam, valamint a bokám dagadása is csökkent ugyanolyan megterhelés mellett. A ciklusomban sajnos még semmi változás nem történt, de mint említettem csak egy hónapja fogyasztom. Remélem egy hónap múlva újabb pozitív tapasztalattal jelentkezhetem majd.

Érsek Anita véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Vác]

4 hete használom a terméket. Azt még nem tudom megmondani, hogy mennyire segíti a teherbeesést. Viszont a párom 1 hónap alatt 2x volt beteg, és én 1x sem kaptam el tőle.
Első oldal   [1]    2    3    4    5    6    7    8    9    10  Utolsó oldal
 
Frissítse böngészőjét!Letöltés