0 termék
0 Ft
kosár
 
 

Méhpempő vélemények (5. oldal)

Hipsághné Balics Klaudia véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Hidegség]

2 hónapja szedem a terméket nagy dózisban, izületi problémákra rendeltem. (Rheumatoid arthritis) A reggeli kéz-merevség minimálisra csökkent, jobban viselem a frontokat és a vérképem is látványosan jobb volt a múltheti kontollon! Krill olajat szedek mellette, viszont gyulladáscsökkentő gyógyszert hetek óta nem kellett bevennem, ami ilyenkor télen nagy szó! Köszönöm!!

Fuxy véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Albertirsa]

Korrekt csomagolásban jött a termék.Eddig nincs okom a panaszra.

Szilvi véleménye a Méhpempő+Propolisz tinktúra termékről [Veresegyház]

Vásárlás után rendszeresen szedem a méhpempő + propolisz kombinációt, épp 1 hónapja.
Azóta beteg nem voltam, ennek különösen örülök az influenza járvány csúcspontján. Babát is szeretnék, sok vizsgálaton túl vagyok már, bízom benne, hogy a méhpempő megteszi dolgát és hozzánk is beköszönt a csoda :). Erről később még hírt adok.
Üdv. Szilvia

Ildikó véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Taksony]


Régóta szedem a méhpempőt közel 30 éve.Az Önöké teljesen friss és hatékony. Köszönöm szépen, nagyon meg vagyok elégedve a termékükkel.

Nyiröpetike véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Siófok]

Kedves barátom javaslatára kezdtem el a méhpempő fogyasztását, évenként vissza térő hangszál és mandula gyulladás miatt. Elsőre kellemetlen csípős ízű kém, most már meg sem kottyan....2 tégejjel már

Csicsely Ramóna véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Kondoros]

Tisztelt mehpempobolt! Nagyon szépen köszönöm,hálás vagyok maguknak a gyors visszaigazolásért,a gyors szállításért! És a gyors hatásért! Termékenység miatt rendeltem meg és első honapban meg is hozta a kisbabát!

csehzsuzsa véleménye a Méhpempő+APIDERMAL krém termékről [Budapest]

A méhpempőtől enyhültek a hőhullámaim. A krém azon túl, hogy kellemes, amikor felkenem, nem enyhítette a nyakamban lévő trigger pont által okozott fájdalmat.

ani224 véleménye a Méhpempős krémméz 400gr. termékről [Bihartorda]

Finom, nem érzik rajta a méhpempő borzalmas íze.

Vincze Szilvia véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Orosháza]

Nagyon elégedett vagyok. Mióta használom, nem voltam beteg, pedig a környezetemben rendszeresen voltak / vannak légútí vírusos betegségben szenvedők. A méhpempőn kívül más vitamint vagy egyéb immunerősítő készítményt nem használok.

Medve Györgyné véleménye a APIMAGIC krém, Shea vajjal 200ml termékről [Budapest]

Kiváló!

vazsonyi.zoltan véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Kincsesbánya]

A méhpempőt három éve folyamatosan szedem, reggelente étkezés előtt fél órával , 2 gammot. Elsősorban megelőzés céljából használom, mindenkinek javasolnám a napi rendszeres fogyasztását, különösen idősebb korban. (51 éves munkaviszonyom van, két éve nyugdíjaskén tovább dolgozok). Nem vagyok beteges típus, ennek ellenére a rendszereen fogyasztom, a közérzetem kiváló, ráadásul a munkakörnyezetm is stresszes, ennek feldolgozásában biztos, hogy a méhpempő fogyasztása segít. Egyéb méhészeti termékekkel együtt használom - nyers virágpor, méhkenyér, több fajta méz (évente 20 kg) - jól kiegészítik egymást. A ritkán előforduló megfázás egy-két nap alatt lezajlik, influenzás időszakban megbetegedésem nem volt még. Feltétlenül ajánlom minden korosztálynak, a méhpempő rendszeres fogysztását. Néhány szót érdemel a Dydex Méhpempőbolt, kiszállítással kapcsolatos hozzáállása is. Ritka gondossággal, professzionális módon csomagolták a rendelt méhpempőt, vigyázva az értékes termék megóvására és a gyors kiszállítására.
Köszönettel: Vázsonyi Zoltán

bkata véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Szeged]

Sikerült elkerülni a megbetegedéseket, eddig nem kaptam fertőzést.

Boda Mária véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Sopron]

A méhpempő egy csoda!
Semmiféle gyógyszert nem szedek, az életkor(69) , az időjárás, a járványok kihívásait ezzel a tökéletes védelmet nyújtó termékkel győzöm le!

Andrea véleménye a Méhpempő+Propolisz tinktúra termékről [Budapest XVII]

Gyors pontos szállítás, kiváló minőségű termék, csak ajánlani tudom.

Radoch Gyula véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Sárvár]

Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel.Mindenben meg felel az elvárásoknak, a csomagolás és a postázás kifogástalan gyors és szakszerű. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Üdvözlettel Radoch Gyula

Kiss Ottóné véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Veszprém]

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel. Jó hatással van a kedélyállapotomra. Frissít. olyannyira, hogy ritkábban szedem néha. A kiszállítás is korrekt volt.

Fehér Tünde véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Pilis]

A termék jótékony hatással van az energia és az általános közérzetemre. 1 hónapja fogyasztom és fogok még rendelni.

Szűcs Renáta véleménye a Méhpempő+APIMAGIC krém, Sheavajjal termékről [Sándorfalva]

Kedves Dydex!

Egy hónapja fogyasztjuk a párommal a méhpempőt és használjuk a krémet is. Az immunerősítő hatása már most látszik, egyikünk sem volt beteg egy napnál tovább, pedig én minden télen arcüreggyulladással küzdök. A nőgyógyászati problémáimon is javított valamennyit, sokkal kevesebb fájdalmat tapasztaltam a menstruáció során, mint egyébként szoktam. (Máskor 5-6 napig fájdalomcsillapítón élek, de most elég volt az első két napon pár szem.) Azóta már újra rendeltünk egy dupla adagot, mert csak pozitív változást tapasztaltunk és szeretnénk kúraszerűen használni egész évben.
A krém is nagyon jó, órákig puha és hidratált a bőröm a használata után.
A termék nagyon gondosan csomagolva, hűtve érkezett és amikor felmerült egy kérdés a kiszállítással kapcsolatban, azonnali és nagyon kedves választ kaptam a kollégájuktól telefonon. Ismerve a magyar webáruházas viszonyokat ez nagyon pozitív élmény volt. :) Köszönjük.

Bocsorancsu véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Aba]

Jó napot kívánok .Kb három hete használom a méhpempőt jobb a közérzetetem jobban alszom elhagytam a vérnyomás tabletták szedését :) A méhméregel kenem a derekam az sem fáj már köszönöm

Bocsorancsu véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Aba]

Jó napot kívánok .Kb három hete használom a méhpempőt jobb a közérzetetem jobban alszom elhagytam a vérnyomás tabletták szedését :) A méhméregel kenem a derekam az sem fáj már köszönöm

H.S.Eszter véleménye a Méhpempő+Méhpempős krémméz termékről [Győr]

Kedves Dydex!

Köszönöm a gyors és megbízható kézbesítéseket! Méhpempő fogyasztásával szeretném az újonnan kiderült hormon problémámat orvosolni, és a mielőbbi babavárás örömeit élvezni majd! Bízom a méhpempő peteérést serkentő gyógyhatásában! :)

Tóth Csilla véleménye a Méhpempős krémméz 400gr. termékről [Székesfehérvár]

Tisztelt Cìm. 4 éves kislányomnak vásároltam a Méhpempős mézet bìzva hogy az immunrendszere megerősödik és több időt fog az óvodában tölteni mint itthon. Én minden nap egy nagy evőkanál mézet teszek egy 1.5l teaba plusszban propoliszt ill reggel este kis kanál sima méhpempőt adok neki. (Azt is teába teszem mert egyébként nem enné meg.). Egy hónapja használjuk de még az igazi hatást sajnos nem tapasztaltuk

Tóth Csilla véleménye a Méhpempős krémméz 400gr. termékről [Székesfehérvár]

Tisztelt Cìm. 4 éves kislányomnak vásároltam a Méhpempős mézet bìzva hogy az immunrendszere megerősödik és több időt fog az óvodában tölteni mint itthon. Én minden nap egy nagy evőkanál mézet teszek egy 1.5l teaba plusszban propoliszt ill reggel este kis kanál sima méhpempőt adok neki. (Azt is teába teszem mert egyébként nem enné meg.). Egy hónapja használjuk de még az igazi hatást sajnos nem tapasztaltuk

Keresztes Aranka véleménye a Méhpempős krémméz 400gr. termékről [Budapest]

Finom,különleges! A napi vitaminkiegészítés számomra!

Baranyai Judit véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Győr]

Kedves Dydex,
Köszönöm a csodás méhpempőt, idén még nem voltam beteg pedig körülöttem nagyon sokan vírusos megbetegedéssel küzdöttek. Az immun rendszerem biztos, hogy erősödött ! Köszönöm !

makbea véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Patak]

Nagyon meg vagyok vele elégedve, de még várom a jótéoony hatását, ugyanis kisbabát szeretnénk lassan 5 éve! Bízom benne, hogy mielőbb meglesz a hatása és az anyaság örömeit élvezhetem

László Brigitta véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Cegléd]

Minden év telén vásárolok Önöktől méhpempőt. Mind a szállítás és a termék minősége is kiváló. A víitamin hiányos és vírusokban bővelkedő időszakra a szervezet felkészítésére kiválóan alkalmas termék. A 100 g-os kiszerelés választása gazdaságos és néhány üveggel tavaszig védelmet nyújt a szervezetnek. Mindenkinek ajánlom ezt a természetes és adalék mentes terméket.

tasie véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Ajka]

Évek óta annyira része lett az életemnek, hogy el sem tudnám képzelni nélküle. Minden téren pozitív változás tapasztalható.

oka véleménye a Méhpempős krémméz 400gr. termékről [Debrecen]

Évek óta használom, a kisfiam iskolába jár és még 3 év alatt egyszer se voltunk betegek! Nekem ennél több nem kell!

bea841110 véleménye a APIDERMAL krém 200ml termékről [Győr]

Nagyon jó a krém,ajánlani tudom minden ízületi fájdalommal küzdő embernek.Kiváló termék!

szabadkaitothmonika@gmail.com véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Kistelek]

Tisztelt Cím!
Nem régen vásároltam a terméket, ezért még nem sok tapasztalattal rendelkezem. Állandó fáradsággal küzdök, valamint egy korábbi baleset következményeként véralvadásgátlót kell szednem. A menstruációs ciklus sem szabályos. A méhpempő fogyasztása óta energikusabbnak érzem magam, valamint a bokám dagadása is csökkent ugyanolyan megterhelés mellett. A ciklusomban sajnos még semmi változás nem történt, de mint említettem csak egy hónapja fogyasztom. Remélem egy hónap múlva újabb pozitív tapasztalattal jelentkezhetem majd.

Érsek Anita véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Vác]

4 hete használom a terméket. Azt még nem tudom megmondani, hogy mennyire segíti a teherbeesést. Viszont a párom 1 hónap alatt 2x volt beteg, és én 1x sem kaptam el tőle.

schrempf józsef véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Mohács]

Kitűnő termék mindenkinek csak ajánlani tudom !Már nem az első rendelésem korrekt kiszolgálás !

Dórika véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Kazincbarcika ]

Biztosan újra fogom vásárolni, de már a nagyobb kiszerelést! Valahogy a férjembe is "beletömöm"

Lienka01 véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Székesfehérvár]

Tavasz óta kúraszerűen szedi már az egész család, elsősorban immunerősítés céljából. Hiszünk benne: természetes és jó. Nekünk bevált, bőven megéri az árát (a 100 g kb 3 hónap alatt fogy el). Köszönjük!

turayk véleménye a APIMAGIC krém 200ml_lejárat 10/2019 termékről [Budapest]

Nagyon gyorsan, és tökéletes állapotban kaptam meg a kreémet. Azonnal kipróbáltam, nagyon kellemes. gyorsan felszívódik, úgy látom, hogy nagyon jót tesz az arcbőrömnek. Ajánlom a terméket!

turayk véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Budapest]

Nagyon gyorsan és tökéletes minőségben kaptam meg az árut. Megalapozott véleményt még nem tudok róla mondani, édesanyám kezdte szedni, de még nem elég régen ahhoz, hogy nagy hatást lehessen észrevenni. Mindenképpen ajánlom az eladót!

José Roca véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Budapest]

A kiszallitas gyors volt, a termek -keres szerint- hutve erkezett, azonban azt -reven csak par hete hasznalom- meg nem tudom kellokeppen ertekelni.

forroevi véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Gyál]

Szerintem nagyon jó csak ajánlani tudom mindenkinek hogy probálja ki.

mariann véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Dusnok]

Sziasztok!Már több mint 2 hónapja szedem a méhpempő!Csak pozitiv tapasztaltom van,mi babaprojekt miatt kezdtük el fogyasztani azóta erős peteérést tapasztalok ami előtte nem volt jellemző a közérzetem sokkal jobb! A megfázás jelét sem érzem magamon míg mások körülöttem mind betegek!Egyszóval meg vagyok elégedve mindenkinek ajánlani tudom megéri köszönöm szépen! :) Mariann

dancsg véleménye a APIDERMAL krém 200ml termékről [Hegyeshalom]

Nagyon jó termék, az egész családnak sok fájdalomát enyhíti

dancsg véleménye a APIDERMAL krém 200ml termékről [Hegyeshalom]

Nagyon jó termék, az egész családnak sok fájdalomát enyhíti

Németh Csilla véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Dorog]

Nagyon elégedettek vagyunk a termekkel és órülünk, hogy megrendeltük! :) A nyár elején úgy nézett ki, hogy nehezen tud megtapadni egy kis baba nálunk, nagyon vékony endometriummal rendelkeztem. Nyár végén rendeltem meg a méhpempöt és kezdtem el használni. Most október közepén járunk és pozitív teszttel már nehány hetes babát várunk :))) Emelett a vörösbort és a vérkeringés érdekeben a futást is bevezettük. Együttesen meghozták hamar a várva vart gyümölcsöt. :)

Eneee véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Budapest]

A második 50gr-os méhpempőt rendeljük a férjemmel babatervezés céljából. Egyelőre annyit veszünk észre, hogy sokkal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak vagyunk. Az alvással eddig sem volt problémám, viszont amióta szedem a méhpempőt még jobban alszom.

avenabiaf@gmail.com véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Debrecen]

REMEK!

Muccy véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Budaörs ]

Nagyon sokat használ. Igaz még csak 1 hónapja használom de sokkal jobb a közérzetem erősebb az immunrendszerem. Én igazából a vetélés illetve a megelőzése miatt használom remélem minden rendben lesz. Csak jót tudok róla mondani viszont én mézzel alkalmazva tudom bevenni. Csak ajánlani tudom a méhpempőt és még mindenképp rendelni fogok.

Dr Orosz Tiborné véleménye a APIMAGIC krém 200ml_lejárat 10/2019 termékről [Királd]

Tökéletes testápoló gyorsan felszívódik selymes puha tapintású bőr.Én az arcomon is használom nem ragad nagyon szuper termék.

Aniko véleménye a Méhpempő friss 50gr. termékről [Hajdúdorog]

Nagyon örülök, hogy megrendeltem az első 50grammos méhpempőt. A menstruációm ami 9hetet késett az 50grammos kúra végére megjött. A közérzetem sokkal jobb lett,hogy eszem a méhpempőt. Nem hagynám abba semmi pénzért. Remélem a babavárást csodás élményébe is hamar belekóstolhatunk ennek közreműkődésével.
Első oldal   1    2    3    4    [5]    6    7    8    9    10  Utolsó oldal
 
Frissítse böngészőjét!Letöltés