0 termék
0 Ft
kosár
 
 

Méhpempő vélemények (90. oldal)

véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről

Tisztelt mehpempobolt.hu

Én a gyermekeimnek vásárolom már évek óta a méhpempőt, immunerősítés céljából. Egy 5 és egy 12 éves kislány édesanyja vagyok. Szeptemberben elkezdik, és egészen április végéig szedik, folyamatosan. Már 3. éve nem betegedtek meg, legfeljebb egy-egy enyhe náthán estek át. Az önök oldalát tavaly nyáron fedeztem fel. Bevallom eleinte kicsit féltem a rendéleléstől, a kedvezőbb ár miatt. De nem csalódtam, semmiféle különbséget nem véltem felfedezni! És mivel én sem vagyok ellensége saját pénztárcámnak, így szeptember óta a Dydex méhpempőt vásárolom. Pár hete a nagyobbik lányoméknál az osztályban beütött az influenza. Sorba döltek ki a gyerekek egymás után, egy hét alatt a 26 gyerekből 6-an voltak az osztályban. Közülük az egyik az én lányom volt, és rajta kívül még 3-man, akik szintén szedik renszeresen a méhpempőt. Számomra ez volt a legnagyobb bizonyosság a méhpempő hatásosságáról!!!

dydex véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Komárom]

Kedve Mónika!

Nem találkoztunk még ilyen súlyos allergiás reakcióval méhpempő szedése kapcsán. Annyit lehetne megpróbálni, hogy nagyon minimális adagokkal kezdeni. Ezalatt azt értjük, hogy az első 2-3 napban épp csak megnyalni, aztán, ha nem okoz problémát, napról napra kicsit többet, kb. egy hét alatt max. fél kiskanálig eljutni (kb. 0,5 gramm). Mindig csak akkor emelni az adagon, ha az előző mennyiség nem okozott problémát. A második hét végére kellene eljutni a teljes kanálig (kb. 1-1,2 gramm). Viszont, ha már minimális adagtól is panaszai lennének, sajnos nem javasoljuk további szedését!

A méhpempőt azért célszerű nyálkahártyán keresztül hagyni feloldódni, mert ilyen formában lesz a legtökéletesebb a felszívódása, ezáltal a hatékonysága is. Abban az estben, ha vízzel együtt nyeli le, nem a nyálkahártyán keresztül szívódik fel, ezáltal a hatékonysága is alacsonyabb lesz.

A méhpempőt nyugodtan lehet szedni bármeddig, annyi, hogy bizonyos időszakonként szünetet kell tartani, hogy szervezetünk ne tudjon hozzászokni a hatóanyagokhoz.

Mihály Mónika véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Eger]

Tisztelt Címzett!

Menstruációs problémák miatt kezdtem el a méhpempő szedését. Az orvosok csak gyógyszeres megoldását javasoltak és mivel nem szeretnék életem végéig hormonkészítményeket szedni, ismerősöm pozitív tapasztalata alapján én is kipróbáltam a méhpempőt. A kívánt eredményt a legtöbb alkalommal el is értem, azonban volt, hogy bedagadt a nyelven, a szám, a nyelőcsövem tőle, de az is előfordult, hogy égett a gyomrom.
Ezek elkerülése miatt (és mivel nem szeretem a mézet) vizet veszek a számba és a méhpempőt lenyelem vele. Ezzel sikerült a kellemetlen hatásokat elkerülnöm.
Érdeklődnék, hogy ezzel csökken-e a méhpempő hatóképessége, ezek a negatív hatások természetesek-e (nem vagyok allergiás semmire sem) és lehet-e a méhpempőt végtelenségig használni?

Válaszukat előre is köszönöm

Tisztelettel:
M.Mónika

Dorci véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Hajdúböszörmény]

Kedves válaszadók,

Tul vagyok ket hónapon, amikor 21-21napig ettem a tiszta mehpempot, 2x1gr-ot, most járok a szunetnel. Ugy terveztem, következő menstruacio utan folytatom a szedését. Azonban kozben belevagtunk a babaprojektbe, most vannak a termékeny napjaim. Folytathatom mar most, hogy elősegítse ezáltal a beagyazodast esmegtapadast, vagy ne kavarjak be, es varjam ki a (nem)várt következő ciklust.

Koszonettel

dydex véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Komárom]

Kedves Brigitta! A kérdéseire a következő cikkünkben talál választ. http://www.mehpempobolt.hu/mehpempo-enciklopedia/jo-tudni/mehpempo-es-a-termekenyseg

bogyoka28 véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Szazhalombatta]

Koszon szepen valaszt,orulok,hogy lehet enni 5 honapig,mar nagyon tervezem masodik lombikom :) Koszonom jo kivansagukat is!
Meg szeretnem kerdezni,hogy fogyasszam?
amikor nem menzizek az 20 nap, szedem 5 nap menzi szunet,
vagy 28 nap eszem es 28 nap szunet?
es reggel este 1-1 g pempo.
koszonom szepen!
Brigitta

dydex véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Komárom]

Kedves Brigitta! 2×1 gramm méhpempőt szedhet nyugodtan 5 hónapon keresztül. Segít a megtapadásban, illetve az embrió megtartásában is.
Sok sikert kívánunk a programhoz!

bogyoka28 véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Szazhalombatta]

szeretnem kerdezni,hogy a mehpempot en lombikprogramomhoz szeretnem enni,szeptember kozepen lesz,olvastam elotte 1 honappak kezdjuk el enni,de tovabbi lepesekre szeretnek segitseget kerni,
elkezdenem enni augusztusban,szeptember,oktober itt lenne beultetes,majd ennem meg november es december ami a 60 nap lenne megtermekenyules utan,persze ha megtapadnak embriok, ez 5 honap egyfolytaban igy lehet enni napi 2x1mg ot?
masodik lombikom lenne elso nem sikerult,nem tapadtak meg sajnos,es nagyon szeretnem ha sikerulne.
koszonom valaszukat!
Brigitta

dydex véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Komárom]

A terhesség 3. hónapjáig lehet szedni nyugodtan a méhpempőt, majd a baba születése után ismét ellehet kezdeni, elősegíti a anyatej termelődését. Természetesen, ha bármi rendellenességet észlel, akkor célszerű abba hagyni a kúrát.

Manka véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Kecel]

Köszönöm a gyors választ! De még mindig nem tiszta, hogy a terhesség 3-4. hetében (a beágyazódás ideje alatt), amikor a nő még nem is tud a terhességről el lehet-e kezdeni a kúrát? Nem okozhat-e bajt az intenzív tisztulási folyamat?

dydex véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Komárom]

Kedves Manka,
A legfrissebb visszajelzések alapján célszerű az alábbiak szerint alkalmazni.
Adagolás: ciklus első napján kezdjük a kúrát, egészen a menzesz első napjáig, napi 2×1 gramm adagolással, majd 7 nap szünet. Ezután újra lehet kezdeni a kezelést a következő ciklus első napján. A kúrákat évente 6-szor ajánlott ismételni.
Ettől függetlenül egyénenként el lehet térni a fenti ajánlástól a lényeg, hogy rendszeres és pontos menzesz beállításra kell törekedni.

Manka véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Kecel]

A méhpempőt a gyermekáldás elősegítése miatt rendeltük. A kérdésem az lenne, hogy a ciklus 2. felében -amikor minden babára vágyó nő reménykedik a sikerben- el szabad-e kezdeni a kúrát? Tudom, hogy ha már hosszabb ideje szedi valaki, akkor segít a beágyazódásban. De a pl. terhesség kezdetén a kúra elején várható tisztulási folyamat nem lehet akadály? Vagy érdemes kivárni inkább a következő ciklus elejét? Előre is köszönöm a választ!

dydex véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Komárom]

Nyugodtam kezdje el, ne várja ki a 28-ik napot. A ciklusa időintervallumából érezni fogja, hogy Önnek miként a leghatásosabb a méhpempő adagolása.

Kis-Kurgyis Bettina véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Kunfehértó]

Köszönöm ,gyors válaszát ! A gond hogy január 1.től már nem szedem a méhpempőt ,mivel nem tudtam hogy lehet egyfolytában szedni 3 hónapon keresztül ,most akkor várjam ki a 28 napot vagy holnap reggeltől kezdjem el szedni ? nem gond hogy kiesik az az 1 hét míg nem szedtem ?

dydex véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Komárom]

Kedves Bettina, A honlapon lévő 28-28 napos ajánlás egy lehetséges mód a felhasználásra, amitől egyénenként, illetve tapasztalat útján el lehet térni. A mi tapasztalatunk e téren, hogy nyugodtan szedheti 3 hónapig napi 2×1g mennyiségben és ezt követően kellene szünetet tartani 2-3 hetet. Babavárás céljából történő alkalmazás esetében javasoljuk, hogy párja is szedje a méhpempőt. Tapasztalatok alapján 4-6 hónap türelmi idő szükséges a babavárás kapcsán. A méhpempő szakszerű tárolással 12 hónapig eltárolható (hideg, sötét helyen, légmentes zárással) Sok sikert kívánunk és várjuk a visszajelzését!

Kis-Kurgyis Bettina véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Kunfehértó]

Üdvözletem. Érdeklődni szeretnék,hogy azt írta a méhpempős portálon hogy női gondokra úgy kell szedni hogy 28 napig szedem 28 napig szünet,most tartok a szünetnél ,és jelentem 57napos ciklusból most 43 lett !A kérdésem h miért kell a 28 napos szünet ? és hogy a méhpempő addig nem fog megromlani ugye ?! mert még félig van az üvegcsében !Minden esetre ha elfogy újra rendelek mert nem szeretném abba hagyni amíg nem sikerül helyre hoznom a ciklusomat és nem örvendezek egy kis gólyának :D ,de hűtőben tárolom ,sötét helyen ,szóval lesz baja ,hogy nem használom 28 napig utána majd megint hozzányúlok ?

dydex véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Komárom]

Kedves Detti!

A méhpempős baba váráshoz általában 4-6 hónap türelmi idő szükséges és a párjának is szedni kell.
Javaslatunk alapján lehet szedni 3 hónapig, majd 3 hét szünet után ismét következhet 3 hónap méhpempő bevitel. A ciklus alatt bármikor elkezdhető. Az alap adagolásban érdemes elkezdeni azaz 2×1g naponta.
Sok sikert kívánunk és várjuk a visszajelzést!

Detti véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Budapest]

Kedves Dydex!

Megrendeltem a méhpempőt, de az alkalmazással kapcsolatban lenne egy kérdésem. Meddőség esetében azt olvastam, hogy 28 napig érdemes 1-2 grammot enni naponta, majd 28 nap szünet. Bármikor el lehet kezdeni a szedését, vagy az új ciklus kezdetekor érdemes (szabályos ciklus esetén)?
Válaszukat előre is köszönöm!

Üdv.: Sz.B.

dydex véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Komárom]

Méréseink szerint a kisebb 1ml jelölt részével 1gr. illetve a másik nagyobb felével 2,5gr. tud kimérni. Értelemszerűen a kanál felső szegélyéig kell tölteni, hogy ezeket a mennyiségeket kapja.

M.Laci véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Ajka]

Üdv!
Megrendeltem a méhpempőt és épségben megérkezett!
Egy kérdésem lenne az egy 1ml méhpempő mennyi gramm?
Köszönöm!
Üdvözlettel: M.Laci

Nagy László véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Budapest]

Nem szoktam ilyen helyekre írogatni, sőt nem is vagyok híve a táplálék-kiegészítőknek. Feleségem azonban igen, már számos terméket kipróbál a piacon, kisebb-nagyobb sikerrel. Novemberi szerzeménye egy 100 gr-os méhpempő volt, melyhez nagy várakozásokat fűzött. Két gyermekünk van, egyik 4, másik 6 éves. Természetesen, mint minden jó családba, ők is folyamatosan hozzák haza a legkülönfélébb betegségeket. A nagy lelkesedés addig tartott amíg meg nem kóstolták gyerekeink. Talán két napig tudta feleségem beléjük tuszkolni azt a őszintén szólva, első kóstolásra valóban ehetetlen cuccot. Aztán miután ott árválkodott szegény méhpempős üveg, senki feléje se nézett, gondoltam 10000 ft-ot csak nem dobunk ki az ablakon, majd valahogyan megeszegetem én. Mivel ugye én sem maradtam ki sohasem gyerekeink által hazahozott nyavalyákból, gondoltam majd én felerősítem vele az immunrendszeremet. Elkezdtem szedni naponta 2 gr-ot belőle, hát eleinte elég nagy undorral, aztán egyre jobban kezdtem megszokni az ízét. Már januárban, csodálkoztam, hogy rám is hatással van a méhpempő, mivel a kollégáim közül naponta többen is küszködtek megfázásos tünetekkel, míg én napi egy zsebkendőt sem használtam el. Az igazi eredménye a múlt héten jött meg. Kisebbik gyermekünk hazahozta óvodából a hányás-hasmenés vírusát. Na, erről tudni kell, hogy olyan még nem volt, hogy én ezt ne kaptam volna el, és természetesen engem szokott a legjobban megviselni is. Az egész család átesett rajta, már vártam, hogy mi van, hisz én szoktam a második lenni ebbe, és semmi, megúsztam. A mai napig hihetetlen számomra, és semmi másnak nem tudom tulajdonítani, csak a méhpempőnek. Most úgy döntöttünk, megpróbáljuk újra, de kicsit másként a gyerekeknek mézbe keverve adni, mert abban nem érezhető ki a nem túl kellemes íze. Ezt ajánlom mindenkinek, akinek a bevételével kapcsolatban nehézségei akadnának. Üdv:Laci

horvathne véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Mosonmagyaróvár]

Én akkor találkoztam először a méhpempő különleges erejével, amikor férjemmel már közel egy éve próbálkoztunk, de nem sikerült teherbe esnem. Ekkor kivizsgáltattuk magunkat, az eredmény Hypothalamus agyalapi mirigy működési zavara volt nálam. Ez rendszertelen menstruációval is párosult, ami volt, hogy 2-3 hetet késett, de volt, hogy 2 hónapot kimaradt. A problémámra különböző hormonális készítményeket kaptam, az egyiktől hánytam, a másiktól nem tudtam felkelni forgott velem a világ. Végre sikerült egy olyat, amitől normálisan végezhettem a mindennapokat, (a nevére már nem emlékszem), igaz nem is lényeges, mert 8 hónap szedése után sem lett eredménye. Ekkor (2008 év elején) ajánlotta egyik ismerősöm a méhpempőt, amit akkor még nagyon körülményes és drága volt beszerezni. Pest mellett sikerült egy méhésztől megvásárolnunk. Férjemnek és nekem is kellett szednünk, naponta 1-1 grammot éhgyomorra. Még a mai napig is hihetetlen számomra, de a 2. hónap után rendezte a ciklusomat, és a 3. hónap után terhes maradtam Réka lányommal, aki lassan 3 éves gyönyörűség. Most rászántuk magunkat, hogy újból babát szeretnénk. Ciklusom elég rendszertelen, közel fél éve nem esek teherbe. Nemrég találtam rá erre a honlapra, innen tudtam meg mennyi más dologra is jó a méhpempő. Egy hónapja rendeltem és kezdtem el újra fogyasztani. Bízom abban, hogy megint sikerülni fog és remélem örömmel beszámolhatok az újabb sikerről! Hálás vagyok a méheknek ezért a csodáért!

véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Mosonmagyaróvár]

Sokat olvastam a méhpempő jótékony hatásairól, csak elég drágának találtam. Mikor rátaláltam, a mehpempobolt.hu-ra, megörültem az alacsony ára miatt. Édesanyámmal döntöttünk úgy, hogy megpróbáljuk, közösen vettünk egy 100 grammosat. Édesanyám alzheimer-kórban szenved, én immunerősítő hatása miatt fogyasztom. Én magam részéről hamar megéreztem az első pozitív jeleit. Éjszakánként nagyon rosszul aludtam, gyakran arra ébredtem, hogy teljesen leizzadtam. Az első éjszaka óta nagyon nyugodtan alszom, és szinte meg sem mozdulok. Ezen kívül volt egy hólyag a nyelvemen, ami gyakran előfordul és 3-4 napig szokott tartani. Egy éjszaka alatt eltűnt. Édesanyámon még nem tapasztalok változást, gondolom ennyi idő kevés, hogy bármi javulás legyen. Bízom abban, hogy hatásos lesz erre az igen elkeserítő betegségre. Későbbiekben majd megosztom ezzel kapcsolatos tapasztalataimat is. Ajánlom mindenkinek!

Dóra77 véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Budapest]

A rendelt méhpempő, meglepően gyorsan a megrendelést követő másnap már megérkezett. Egy barátnőmtől halottam e csodás termék hatásairól, mivel két kis gyermekünk van, rengeteget küzdünk az oviban összeszedett különféle nyavalyákkal. A kislányomnál próbáltuk először alkalmazni, hát elsőre nem volt túl egyszerű, mivel elég jellegzetes, kissé csípős íze van és nagyon nem akarta a kicsim bevenni a pempőt, tisztán nem keverve próbálkoztam a beadással, mert a barátnőm véleménye szerint így hatásosabb. Pár nap alatt fokozatosan, azért csak-csak hozzászoktattam az ízéhez. Amin meglepődtünk a párommal, hogy már másnapra levitte a pempő a mandulájáról a tüszős gyulladásokat és kb. 1hét alatt teljesen eltűnt a mandulák vörös színezete is, azóta sincs gond a kicsim mandulájával, pedig eddig nem keveset szenvedtünk vele. Amin csodálkozom még, hogy amennyire elsőre nem akarta az íze végett kislányom a pempőt bevenni, most szinte már kéri, megszokta az ízét és érzi, hogy jó a kis szervezetének. Fellelkesedve a kedvező tapasztalatokon, most a kisfiamon a sor a méhpempő kúrával, aki sajnos koraszülött lévén, nagyon vékonyka, elég rossz evő is, ráadásul idén kezdtük meg az ovit és elég sok a beteg gyermek a közösségben. Remélem nála is hasonló jó tapasztalatokat fogok tudni leírni e csodás termékkel kapcsolatban. Köszönettel: Dóra
Első oldal   81    82    83    84    85    86    87    88    89    [90]    91  Utolsó oldal
 
Frissítse böngészőjét!Letöltés