0 termék
0 Ft
kosár
 
 

Méhpempő vélemények (90. oldal)

Kis-Kurgyis Bettina véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Kunfehértó]

Köszönöm ,gyors válaszát ! A gond hogy január 1.től már nem szedem a méhpempőt ,mivel nem tudtam hogy lehet egyfolytában szedni 3 hónapon keresztül ,most akkor várjam ki a 28 napot vagy holnap reggeltől kezdjem el szedni ? nem gond hogy kiesik az az 1 hét míg nem szedtem ?

dydex véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Komárom]

Kedves Bettina, A honlapon lévő 28-28 napos ajánlás egy lehetséges mód a felhasználásra, amitől egyénenként, illetve tapasztalat útján el lehet térni. A mi tapasztalatunk e téren, hogy nyugodtan szedheti 3 hónapig napi 2×1g mennyiségben és ezt követően kellene szünetet tartani 2-3 hetet. Babavárás céljából történő alkalmazás esetében javasoljuk, hogy párja is szedje a méhpempőt. Tapasztalatok alapján 4-6 hónap türelmi idő szükséges a babavárás kapcsán. A méhpempő szakszerű tárolással 12 hónapig eltárolható (hideg, sötét helyen, légmentes zárással) Sok sikert kívánunk és várjuk a visszajelzését!

Kis-Kurgyis Bettina véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Kunfehértó]

Üdvözletem. Érdeklődni szeretnék,hogy azt írta a méhpempős portálon hogy női gondokra úgy kell szedni hogy 28 napig szedem 28 napig szünet,most tartok a szünetnél ,és jelentem 57napos ciklusból most 43 lett !A kérdésem h miért kell a 28 napos szünet ? és hogy a méhpempő addig nem fog megromlani ugye ?! mert még félig van az üvegcsében !Minden esetre ha elfogy újra rendelek mert nem szeretném abba hagyni amíg nem sikerül helyre hoznom a ciklusomat és nem örvendezek egy kis gólyának :D ,de hűtőben tárolom ,sötét helyen ,szóval lesz baja ,hogy nem használom 28 napig utána majd megint hozzányúlok ?

dydex véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Komárom]

Kedves Detti!

A méhpempős baba váráshoz általában 4-6 hónap türelmi idő szükséges és a párjának is szedni kell.
Javaslatunk alapján lehet szedni 3 hónapig, majd 3 hét szünet után ismét következhet 3 hónap méhpempő bevitel. A ciklus alatt bármikor elkezdhető. Az alap adagolásban érdemes elkezdeni azaz 2×1g naponta.
Sok sikert kívánunk és várjuk a visszajelzést!

Detti véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Budapest]

Kedves Dydex!

Megrendeltem a méhpempőt, de az alkalmazással kapcsolatban lenne egy kérdésem. Meddőség esetében azt olvastam, hogy 28 napig érdemes 1-2 grammot enni naponta, majd 28 nap szünet. Bármikor el lehet kezdeni a szedését, vagy az új ciklus kezdetekor érdemes (szabályos ciklus esetén)?
Válaszukat előre is köszönöm!

Üdv.: Sz.B.

dydex véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Komárom]

Méréseink szerint a kisebb 1ml jelölt részével 1gr. illetve a másik nagyobb felével 2,5gr. tud kimérni. Értelemszerűen a kanál felső szegélyéig kell tölteni, hogy ezeket a mennyiségeket kapja.

M.Laci véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Ajka]

Üdv!
Megrendeltem a méhpempőt és épségben megérkezett!
Egy kérdésem lenne az egy 1ml méhpempő mennyi gramm?
Köszönöm!
Üdvözlettel: M.Laci

Nagy László véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Budapest]

Nem szoktam ilyen helyekre írogatni, sőt nem is vagyok híve a táplálék-kiegészítőknek. Feleségem azonban igen, már számos terméket kipróbál a piacon, kisebb-nagyobb sikerrel. Novemberi szerzeménye egy 100 gr-os méhpempő volt, melyhez nagy várakozásokat fűzött. Két gyermekünk van, egyik 4, másik 6 éves. Természetesen, mint minden jó családba, ők is folyamatosan hozzák haza a legkülönfélébb betegségeket. A nagy lelkesedés addig tartott amíg meg nem kóstolták gyerekeink. Talán két napig tudta feleségem beléjük tuszkolni azt a őszintén szólva, első kóstolásra valóban ehetetlen cuccot. Aztán miután ott árválkodott szegény méhpempős üveg, senki feléje se nézett, gondoltam 10000 ft-ot csak nem dobunk ki az ablakon, majd valahogyan megeszegetem én. Mivel ugye én sem maradtam ki sohasem gyerekeink által hazahozott nyavalyákból, gondoltam majd én felerősítem vele az immunrendszeremet. Elkezdtem szedni naponta 2 gr-ot belőle, hát eleinte elég nagy undorral, aztán egyre jobban kezdtem megszokni az ízét. Már januárban, csodálkoztam, hogy rám is hatással van a méhpempő, mivel a kollégáim közül naponta többen is küszködtek megfázásos tünetekkel, míg én napi egy zsebkendőt sem használtam el. Az igazi eredménye a múlt héten jött meg. Kisebbik gyermekünk hazahozta óvodából a hányás-hasmenés vírusát. Na, erről tudni kell, hogy olyan még nem volt, hogy én ezt ne kaptam volna el, és természetesen engem szokott a legjobban megviselni is. Az egész család átesett rajta, már vártam, hogy mi van, hisz én szoktam a második lenni ebbe, és semmi, megúsztam. A mai napig hihetetlen számomra, és semmi másnak nem tudom tulajdonítani, csak a méhpempőnek. Most úgy döntöttünk, megpróbáljuk újra, de kicsit másként a gyerekeknek mézbe keverve adni, mert abban nem érezhető ki a nem túl kellemes íze. Ezt ajánlom mindenkinek, akinek a bevételével kapcsolatban nehézségei akadnának. Üdv:Laci

horvathne véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Mosonmagyaróvár]

Én akkor találkoztam először a méhpempő különleges erejével, amikor férjemmel már közel egy éve próbálkoztunk, de nem sikerült teherbe esnem. Ekkor kivizsgáltattuk magunkat, az eredmény Hypothalamus agyalapi mirigy működési zavara volt nálam. Ez rendszertelen menstruációval is párosult, ami volt, hogy 2-3 hetet késett, de volt, hogy 2 hónapot kimaradt. A problémámra különböző hormonális készítményeket kaptam, az egyiktől hánytam, a másiktól nem tudtam felkelni forgott velem a világ. Végre sikerült egy olyat, amitől normálisan végezhettem a mindennapokat, (a nevére már nem emlékszem), igaz nem is lényeges, mert 8 hónap szedése után sem lett eredménye. Ekkor (2008 év elején) ajánlotta egyik ismerősöm a méhpempőt, amit akkor még nagyon körülményes és drága volt beszerezni. Pest mellett sikerült egy méhésztől megvásárolnunk. Férjemnek és nekem is kellett szednünk, naponta 1-1 grammot éhgyomorra. Még a mai napig is hihetetlen számomra, de a 2. hónap után rendezte a ciklusomat, és a 3. hónap után terhes maradtam Réka lányommal, aki lassan 3 éves gyönyörűség. Most rászántuk magunkat, hogy újból babát szeretnénk. Ciklusom elég rendszertelen, közel fél éve nem esek teherbe. Nemrég találtam rá erre a honlapra, innen tudtam meg mennyi más dologra is jó a méhpempő. Egy hónapja rendeltem és kezdtem el újra fogyasztani. Bízom abban, hogy megint sikerülni fog és remélem örömmel beszámolhatok az újabb sikerről! Hálás vagyok a méheknek ezért a csodáért!

véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Mosonmagyaróvár]

Sokat olvastam a méhpempő jótékony hatásairól, csak elég drágának találtam. Mikor rátaláltam, a mehpempobolt.hu-ra, megörültem az alacsony ára miatt. Édesanyámmal döntöttünk úgy, hogy megpróbáljuk, közösen vettünk egy 100 grammosat. Édesanyám alzheimer-kórban szenved, én immunerősítő hatása miatt fogyasztom. Én magam részéről hamar megéreztem az első pozitív jeleit. Éjszakánként nagyon rosszul aludtam, gyakran arra ébredtem, hogy teljesen leizzadtam. Az első éjszaka óta nagyon nyugodtan alszom, és szinte meg sem mozdulok. Ezen kívül volt egy hólyag a nyelvemen, ami gyakran előfordul és 3-4 napig szokott tartani. Egy éjszaka alatt eltűnt. Édesanyámon még nem tapasztalok változást, gondolom ennyi idő kevés, hogy bármi javulás legyen. Bízom abban, hogy hatásos lesz erre az igen elkeserítő betegségre. Későbbiekben majd megosztom ezzel kapcsolatos tapasztalataimat is. Ajánlom mindenkinek!

Dóra77 véleménye a Méhpempő friss 100gr. termékről [Budapest]

A rendelt méhpempő, meglepően gyorsan a megrendelést követő másnap már megérkezett. Egy barátnőmtől halottam e csodás termék hatásairól, mivel két kis gyermekünk van, rengeteget küzdünk az oviban összeszedett különféle nyavalyákkal. A kislányomnál próbáltuk először alkalmazni, hát elsőre nem volt túl egyszerű, mivel elég jellegzetes, kissé csípős íze van és nagyon nem akarta a kicsim bevenni a pempőt, tisztán nem keverve próbálkoztam a beadással, mert a barátnőm véleménye szerint így hatásosabb. Pár nap alatt fokozatosan, azért csak-csak hozzászoktattam az ízéhez. Amin meglepődtünk a párommal, hogy már másnapra levitte a pempő a mandulájáról a tüszős gyulladásokat és kb. 1hét alatt teljesen eltűnt a mandulák vörös színezete is, azóta sincs gond a kicsim mandulájával, pedig eddig nem keveset szenvedtünk vele. Amin csodálkozom még, hogy amennyire elsőre nem akarta az íze végett kislányom a pempőt bevenni, most szinte már kéri, megszokta az ízét és érzi, hogy jó a kis szervezetének. Fellelkesedve a kedvező tapasztalatokon, most a kisfiamon a sor a méhpempő kúrával, aki sajnos koraszülött lévén, nagyon vékonyka, elég rossz evő is, ráadásul idén kezdtük meg az ovit és elég sok a beteg gyermek a közösségben. Remélem nála is hasonló jó tapasztalatokat fogok tudni leírni e csodás termékkel kapcsolatban. Köszönettel: Dóra
Első oldal   80    81    82    83    84    85    86    87    88    89    [90]  Utolsó oldal
 
Frissítse böngészőjét!Letöltés